Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor industriële filters voor uw bedrijven

Wilt u een bedrijf met zuivere lucht? Kies dan voor de industriële filters voor bedrijven van Cocojori. Deze ervaren firma is gelegen in Brakel, in de omgeving van Gent, en voorziet al heel wat jaren bedrijven in allerlei sectoren van industriële filters. Die systemen zijn niet alleen bedoeld voor water, maar ze bieden er ook aan voor andere vloeistoffen en lucht.

HEPA-filters

Eén van hun zeer bekende filters zijn de HEPA-filters. Deze High Efficiency Particulate Air filters zijn perfect om zeer kleine deeltjes uit de lucht te verwijderen. Volgens Cocojori filtert dit systeem maar liefst 99,9% van de deeltjes uit de luchtstroom. Wat er langs de andere kant van de filter uitkomt, is dus alleen maar frisse en gezuiverde lucht. Alles van allergenen, virussen, bacteriën en stofjes maken dus geen schijn van kans bij de HEPA-filter van deze experten. Als u bijvoorbeeld last heeft van astma of allergieën zijn deze filters perfect voor u. Heeft u toch liever een ander filtersysteem? Deze deskundige firma verkoopt ook filterpatronen en filterzakken. Die zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen en zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo vindt u altijd wel een filterzak die past bij uw bedrijf.

Ontdek nog meer filters

Lijkt een HEPA-filter wel iets voor u? Of is een filterzak het systeem dat het beste past bij uw wensen? Welke industriële filters voor bedrijven u ook nodig heeft, deze experten kunnen u erbij helpen. Hun volledige aanbod bestaat uit kwaliteitsvolle filters die ze zelf hebben ontworpen. Ze hebben immers hun eigen merk genaamd “BeFiltra”. Zo hebben ze altijd wel een uniek filtersysteem in hun assortiment. Ga dus vandaag nog langs bij deze firma in de buurt van Gent en koop snel een volledig filtersysteem. Zij adviseren u waar nodig en beantwoorden 7 op 7 al uw vragen. U kan steeds al uw vragen achterlaten dankzij het handige, online contactformulier of u kan hen telefonisch bereiken.

https://www.cocojori.be/hepa-filters-kopen/