Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor Dräger als merk voor uw gaspakken

Indien u gaspakken van een topmerk zoekt, kiest u het best voor Dräger. Dit Duitse merk is al meer dan een eeuw lang actief bezig met het ontwikkelen en leveren van veiligheidsproducten. U kunt er dus gerust in zijn wanneer u hun producten bestelt, dat u absolute topkwaliteit ontvangt. Ze zijn gespecialiseerd in gevaarlijke werkomstandigheden, en bieden bijvoorbeeld gaspakken en -maskers, ademhalingsapparatuur, gasdetectieapparatuur en nog veel meer aan. Heeft u een eigen bedrijf in de industriesector? Dan is het zeker een goed idee om gaspakken van Dräger te bestellen. Dat kan gemakkelijk via Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Zij leveren allerlei maskers en pakken snel bij uw bedrijf.

Kies voor de meest interessante optie voor uw bedrijf

Heeft u reeds Dräger gaspakken en moeten deze dringend binnen voor onderhoud? Dat is uiteraard van groot belang, want een defect aan deze pakken kan desastreuze gevolgen hebben op de gezondheid van uw werknemers en dus ook op bedrijf. De medewerkers van Volgelaatsmasker.be uit Hoboken beschikken over de nodige opleidingen en ervaring om uw pakken goed te herstellen. Nadat ze hersteld zijn, worden ze bovendien grondig getest en gecontroleerd alvorens ze terug naar uw bedrijf worden gestuurd. Verder kunt u uw pakken ook door deze specialist laten reinigen. Heeft u nog geen gaspakken van Dräger? Dan kunt u deze ook bij hen kopen of huren.

Contacteer hen vandaag nog voor een oplossing

Wilt u het liefst gaspakken van Dräger huren via dit bedrijf uit Hoboken, omdat u bijvoorbeeld slechts een project heeft? Of denkt u dat kopen toch interessanter is? De keuze ligt volledig bij u. Ook wanneer u het niet goed weet, kunt u gerust met contact opnemen met deze specialisten. Zij bekijken maar al te graag uw situatie en zoeken mee naar de beste oplossing. Indien gewenst kunt u bij hen zelfs een vast onderhoudsplan laten opstellen, waarbij ze op bepaalde momenten uw gaspakken controleren.

https://www.volgelaatsmasker.be/