Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Handige lockers te koop voor bedrijven

Elk bedrijf kan wel lockers gebruiken! Dat geloven alvast de specialisten van Eurobox Continental uit Wijnegem. Zij ontwerpen speciale metalen lockers waarin uw medewerkers al hun spullen veilig kunnen opbergen. Werken uw collega’s bijvoorbeeld met laptops en wilt u dat deze ook ’s avonds veilig blijven? Dan kiest u toch gewoon voor een van de lockers met een handig slot die te koop staan bij deze experten!

Welke lockers plaatst u in uw bedrijf?

Er bestaan kleine lockers waar u enkel kleine waardevolle spullen in kan steken. Dat is ideaal als u bijvoorbeeld een bedrijf in de chemische sector heeft en uw medewerkers graag hun spullen op een secure plaats achterlaten. Zoekt u eerder kluizen voor laptops of rugzakken? Dan is een maatje groter de juiste oplossing. U kiest volledig zelf welk formaat u koopt en hoeveel u er juist wilt voorzien in uw bedrijf. Naast de klassieke lockers die deze specialisten te koop hebben staan, kan u er eveneens altijd voor kiezen om metalen lockers op maat te laten maken. Die dienst bieden ze aan voor bedrijven en andere instellingen, zoals scholen, die een speciaal formaat of sluitsysteem zoeken. Als u bijvoorbeeld graag wilt werken met persoonlijke badges of een andere nieuwe technologie, dan is een locker op maat de oplossing waar u naar zoekt! De vriendelijke medewerkers luisteren altijd aandachtig naar uw wensen en passen zich zo goed mogelijk aan de noden van het bedrijf aan. Op die manier voorzien ze u van het beste resultaat.

Kies voor kwaliteit en een praktische oplossing

Als u kiest voor de handige metalen lockers van Eurobox Continental in Wijnegem, rekent u altijd op hoogwaardige materialen waar u nog vele jaren plezier aan beleeft. Ze zijn niet alleen veilig, maar ook zeer stevig, waardoor ze vast en zeker inbrekers tegenhouden. Contacteer hen vandaag nog om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ze ontwerpen met veel plezier een oplossing op maat van uw bedrijf! Doe alvast wat inspiratie op tussen de lockers die ze te koop aanbieden.