Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gegarandeerde brandveiligheid voor uw personeel

Wilt u de brandveiligheid van uw onderneming en personeel kunnen waarborgen? Dan is Safety-Solutions On Site, ook wel S-SOS genoemd, de organisatie die u hierbij helpt. Zij zijn een veiligheidsdivisie van Gia Cataro Antwerpen en maken daarnaast ook deel uit van de XL Groep Service Compagnies. Dit houdt in dat ze zich inzetten voor drie luiken, namelijk veiligheid, verhuur en het voorzien van volledig ingerichte Safety shops. Zij kunnen u verzekeren van een correcte en flexibele dienstverlening met hun hoogstaande expertise.

Brandveiligheid maakt het verschil

U kan de brandveiligheid van uw personeel verzekeren met de hulp van een veiligheidsmedewerker. Die persoon draagt zijn steentje bij aan uw veiligheidsbeleid door een algemeen veiligheidstoezicht en area control. Het personeel van Safety-Solutions On Site is gecertificeerd als veiligheidswacht en als brandwacht en maakt met zijn ervaring een wereld van verschil voor de brandveiligheid van uw personeel. Bij deze organisatie werken ze vanuit Hoboken, vlak bij Antwerpen, met intensief opgeleide werknemers die deze veiligheid doortrekken tot een manier van leven. Ze geloven er sterk in dat deze kwalificaties nodig zijn om de kwaliteit van hun werk te kunnen waarborgen. Ze komen naar buiten als een industriële veiligheidsfirma en zijn VCA-P gecertificeerd.

Schakel de hulp in van een professional

Wanneer u vragen heeft staan ze u altijd met veel plezier en expertise te woord om u een zo grondig mogelijk antwoord te kunnen bieden. Hun doel is een meerwaarde te zijn in het waarborgen van de brandveiligheid van uw personeel. Dit doen ze onder andere door het aanbieden van een varia aan opleidingen, en trainingen over bijvoorbeeld evacuatiemethodieken. Het geplande resultaat hiervan is ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van wat hij of zij moet doen wanneer een dergelijke situatie zich voordoet. Hun visie als industriële veiligheidsfirma is een uniek gegeven. Twijfel dus niet langer en schakel de hulp van een vakkundig veiligheidsmedewerker in.

https://www.s-sos.eu/