Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een immo-fotograaf die weet van aanpakken

Ben je op zoek naar een immo-fotograaf die gespecialiseerd is in verschillende soorten foto’s? Herman Desmet is een fotograaf die gespecialiseerd is in vastgoedfotografie, maar net zo goed neemt hij foto’s van een firma die in renovatie is. Daarnaast is dit bedrijf ook gespecialiseerd in het werken met een drone en 360° virtuele rondleidingen. Bij hem kan alles: voor particulieren én bedrijven. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met deze Immo-fotograaf uit Weerde? Ontdek snel wat hij nog meer te bieden heeft!

Een sterke communicatie

Bij Herman Desmet, uw professionele immo-fotograaf, weet perfect hoe hij jouw foto’s gaat schieten. Bij hem kan je namelijk zeer snel en eenvoudig een afspraak maken. Hij windt er namelijk geen doekjes om en houdt van een vlotte communicatie met zijn klanten. Elkaar goed verstaan en elkaars verwachtingen weten, is al het halve werk. Daarom maak je hem graag precies duidelijk waar je naar op zoek bent en wat hij voor jou kan betekenen. Bij hem kan je terecht voor een professionele fotoshoot of zelfs een bedrijfsvideo laten maken. Je hoeft ook geen bang te hebben dat je een onbewerkt filmpje of onbewerkte foto’s doorgestuurd krijgt, want Herman Desmet zorgt ervoor dat hij alles prachtig monteert tot één mooi geheel. Zo mag je er zeker van zijn dat je precies krijgt wat je verwacht. Inclusief nabewerking zit trouwens uiteraard mee in de prijs. Wens je nog meer te weten over hoe Herman te werk gaat? Ontdek zijn aanpak.

Bespreek de mogelijkheden

Bij Herman Desmet zijn de mogelijkheden groot. Hij is gespecialiseerd in vastgoedfotografie, maar net zo goed legt hij ook beelden vast in een film, precies zoals je het wenst. Zo kan je ervoor kiezen om de foto’s te gebruiken als promotiemateriaal en kan je ze posten op jouw social media of bedrijfswebsite. Ontdek en bespreek de mogelijkheden en raadpleeg zijn contactgegevens op hun website.