Alpi Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Conversiegericht webdesign laten maken door een webdesigner

Conversiegericht webdesign laten maken door een webdesigner

Een Conversiegericht webdesign is vandaag de dag voor bijna alle bedrijven wel belangrijk. Conversiegericht betekent dat je er alles aan doet om de vragen van klanten te beantwoorden. Daarnaast ben je er op gericht om een product of dienst aan hen te verkopen. Om de klanten goed te kunnen laten navigeren door de website worden er verschillende SEO technieken gebruikt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de website snel kan laden. Hiervoor wordt meestal een cache provider of plugin gebruikt. Ook het oog wil wat. Wist je dat je tot wel 80% van de ruimte kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit? Hiervoor zijn er speciale diensten die de foto’s kunnen verkleinen. Hierdoor wordt de laadtijd van je website ook nog eens een stuk beter.

Waarom een webdesigner een website of webshop laten maken?

Het inhuren van een webdesigner voor een conversiegericht webdesign is altijd een slimme keuze. Of het nu gaat om een website of webshop dat maakt niet uit. Een ervaren webdesigner kan er namelijk voor zorgen dat jouw website meteen goed gevonden wordt door de zoekmachine. Dit doen ze door bijvoorbeeld de laadtijden te optimaliseren, maar het kan ook zijn dat ze een SEO marketeer aan de slag zetten.

Deze SEO marketeer zorgt ervoor dat alle belangrijke technische data voor de zoekmachine in orde zijn. In WordPress heb je hier handige plugins voor zoals Yoast SEO en Rankmath SEO. Voor een kleine meerprijs heb je levenslang gebruikersgemak en kun je zelf de belangrijkste SEO instellingen regelenen.

Een affiliate webshop laten maken 

Een Kant en klare affiliate webshop valt ook onder het stukje conversiegericht webdesign. Een affiliate webshop wordt vandaag de dag steeds meer gemaakt. Dit is namelijk een ideale manier om extra inkomen te genereren naast je huidige baan. Daarnaast kost het vaak ook weinig tijd om te onderhouden.

Het kost gemiddeld gezien maar 2 tot 4 uurtjes in de week. Het inkomen wat je hiermee kunt verdienen loopt wel eens op tot zo’n 2000 euro per maand. Dit is voor de meeste mensen toch een aardig zakcentje. Aangezien de opstartkosten minimaal zijn. Je hoeft namelijk alleen maar een website, webshop of template te laten maken. Je verkoopt de producten via externe kanalen en hebt dus niet te maken met een voorraad waarin geïnvesteerd moet worden.