Alpi Blog
Image default
Woningen

Zonnepanelen: duurzame energie bij dit rusthuis in Geel

Rusthuis Klein Veldekens in Geel is een woonzorgcentrum dat streeft naar een duurzame toekomst en heeft daarom geïnvesteerd in zonnepanelen. Het woonzorgcentrum is onderdeel van de Klein Veldekens groep en biedt plaats aan 95 bewoners. Door het plaatsen van zonnepanelen wordt niet alleen bijgedragen aan een beter milieu, maar ook aan een verlaging van de energiekosten. Iets waar alle bewoners van profiteren!

Duurzaamheid bij voor de bewoners van dit woonzorgcentrum

Klein Veldekens is een groep die bekend staat om haar persoonlijke aanpak en zorg op maat, maar ook om haar inzet voor duurzaamheid. Door te investeren in duurzame energie wordt er niet alleen bijgedragen aan een betere toekomst, maar wordt er ook bespaard op de energiekosten in dit rusthuis in Geel. Zo genieten ook de bewoners van een duurzame woonst op hun oude dag.

Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame toekomst

Het plaatsen van zonnepanelen bij dit rusthuis in Geel heeft een aantal voordelen. Zo wordt er bijgedragen aan een duurzamere toekomst, doordat er minder gebruik gemaakt hoeft te worden van fossiele brandstoffen. Ook wordt er bespaard op de energiekosten, waardoor er meer budget overblijft voor andere zaken binnen het woonzorgcentrum te Geel. Het woonzorgcentrum is hiermee een voorbeeld van hoe duurzaamheid en zorg op maat hand in hand kunnen gaan. De Klein Veldekens groep draagt zijn steentje bij aan een duurzamere toekomst door te investeren in zonnepanelen. Door te kiezen voor duurzame energie wordt niet alleen bijgedragen aan een beter milieu, maar wordt er ook bespaard op de energiekosten. Het woonzorgcentrum uit Geel blijft zich inzetten voor een persoonlijke aanpak en zorg op maat, maar laat ook zien dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt in hun beleid. Wil je meer weten over de faciliteiten en voordelen die dit rusthuis in Geel biedt aan de bewoners? Ontdek er dan meer over op de website van het woonzorgcentrum. Je vindt er alle info.