Alpi Blog
Image default
Woningen

Maak je eigen fotowand met Modulari

De laatste jaren wordt er steeds meer waarde gehecht aan het interieur van een woning. Interieurtijdschriften staan vol met artikelen over de nieuwste trends op woongebied. Hierdoor raken veel mensen geïnspireerd om hun eigen inrichting te vernieuwen. Wat je woonstijl ook is, een interieur komt pas echt tot leven door er een persoonlijke touch aan te geven. Dit kun je doen door mooie souvenirs een plekje in huis te geven, leuke kaartjes die je gekregen hebt op te hangen. Maar je voelt je pas echt thuis in je eigen huis, door leuke foto’s als decoratie te gebruiken.

Foto’s in huis

Foto’s in huis zorgen voor gezelligheid en sfeer, zowel voor jezelf als voor de gasten die bij je op bezoek komen. Je kunt ervoor kiezen om je favoriete foto’s in een lijstje te doen en ergens neer te zetten of op te hangen. Er zijn ook nog een aantal andere manieren om gebruik te maken van foto’s in huis. Zo kun je bijvoorbeeld een fotowand maken.

Een fotowand

Een fotowand maken doe je door een collage te maken van meerdere foto’s.
Collage betekent letterlijk dat je meerdere stukken papier uitknipt of scheurt en dat je daar een nieuw kunstwerk van maakt Als je een fotocollage maakt, dan doe je dat dus met foto’s. Je kunt een fotowand maken over een onderwerp, bijvoorbeeld over een bruiloft, geboorten van een kind of een mooie reis die je gemaakt hebt. Het is ook leuk om voor foto’s van diverse gelegenheden te kiezen, doordat je er een collage van maakt is het toch een geheel.

Modulari

Ontwerp je eigen fotowand met Modulari

tegenwoordig hoef je een collage niet meer zelf te knippen en te plakken. Hier zijn namelijk moderne technieken voor.
Het vernieuwende bedrijf Modulari biedt klanten sinds 2017 een ideaal systeem aan voor het zelf ontwerpen van een fotowand. Ze combineren hierbij luxe met praktisch. De luxe fotoproducten van Modulari kunnen namelijk heel eenvoudig aan de wand bevestigd worden, zonder te boren.

Aan de slag met je fotocollage

Om te beginnen kies je een vorm voor je foto’s. Bij Modulari heb je naast de vrolijke cirkel en de stijlvolle vierkant ook de keuze uit de originele hexagon, dit is een zeshoekige vorm. Alle vormen zijn er in meerdere maten en je kunt zelf bepalen hoeveel vormen jouw fotowand gaat krijgen, ideaal want zo heb je altijd de gewenste afmeting van je product.

Als je een vorm gekozen hebt, ga je verder met het ontwerpen van je collage. Je gaat je eigen foto’s uploaden en deze combineren met bestaande ontwerpen van Modulari. Tenslotte kies je het materiaal waarop de foto’s afgedrukt worden. Je hebt hierbij de keuze uit aluminium, florex of plexiglas. Het product wordt zorgvuldig verpakt en binnen enkele dagen verzonden. En dan kun je genieten van een hele persoonlijke fotowand!