Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Waarom we de voorkeur geven aan Balterio laminaat

Ik krijg vaak de eenvoudige vraag van klanten: “Wat is de beste laminaatvloer?”. Wanneer je te maken hebt met laminaat van goede kwaliteit, kan de vraag alleen echt worden beantwoord op basis van persoonlijke voorkeur in plaats van op basis van een duizelingwekkende hoeveelheid technische gegevens.

Vroeger zweerde ik bij Quickstep. De Uniclic voeg was altijd al veel beter dan veel van zijn concurrenten en de ontwerpen leken altijd een stapje voor te zijn. Ik weet nog dat ze hun ‘Antique Oak’ en ‘Harvest Oak’ introduceerden in de 9,5mm V-Groove Perspective reeksen.

Naar onze mening is dit merk niet met de tijd meegegaan. Ik vind hun nieuwe reeksen saai, onhandig, te duur en verre van opvallend. Tot op zekere hoogte hebben ze hier iets aan gedaan met hun laatste update en hebben ze ‘Largo’ toegevoegd, wat er wel interessant uitziet, evenals het laten vallen van een paar saaie designs, maar uiteindelijk is het niet genoeg.

Balterio laminaatvloeren staan voor kwaliteit

Ik heb de neiging om nu een van Balterio’s laminaat vloeren aan te bevelen. In ‘Tradition Exotic’, ‘Magnitude’, ‘Tradition Sapphire’ en enkele andere, levert Balterio de meest indrukwekkende laminaat vloeren van vandaag. De kwaliteit is uitstekend en de meeste monteurs lijken met plezier met het product te werken. Het beste van alles is dat klanten zich voortdurend laten verleiden door het ontwerp.

Balterio laminaat verslaat veel andere merken

Balterio laminaat is de Chanel onder de laminaatvloeren. De vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik in huis, maar ook in bedrijven doen de vloeren het goed. Het onderhoud is zeer gemakkelijk, je kunt het veren, stofzuigen of afnemen met een natte doek.