Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Serre aanbouw al binnen een week mogelijk

Tegenwoordig gaat serre aanbouw niet meer zo langzaam en is het vaak al binnen een week mogelijk. Het week gaat dan in vanaf het moment dat de serre aanbouw begint. Vooraf moet er nog wel een offerte aangevraagd worden en een ontwerp gemaakt worden.

Het begint natuurlijk eerst met het aanvragen van een offerte voor serre aanbouw en het is verstandig om dit bij veel verschillende bouwbedrijven te doen. De volgende stap is het vergelijken van de offertes en een bouwbedrijf uitkiezen voor de serre aanbouw. Daarna kun je een ontwerp laten maken en als die klaar is kan er een definitieve offerte worden opgemaakt. Als je hiermee akkoord gaan kan er een tijd afgesproken voor de serre aanbouw.

Veel van de bedrijven kunnen de serre aanbouw al binnen een week uitvoeren en opleveren. Hierover moet je natuurlijk wel afspraken maken want niet iedere bouwbedrijf kan het. Het zijn meestal de grote bouwbedrijven dat een serre aanbouw binnen een week kunnen opleveren. Dit komt doordat ze veel van de onderdelen al gemaakt hebben. Wanneer de project begint hoeft het alleen maar naar de locatie worden gebracht. Op locatie is het alleen maar een kwestie van opbouwen en bestaande constructie aanpassen.