Alpi Blog
Image default
Woning en Tuin

Propere ontstoppingen in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad aan de oever van de Schelde. Een aantal eeuwen geleden was Antwerpen de belangrijkste handelsstad van Europa, mede door haar ligging aan de Schelde. Ze zijn dus meesters over het water, maar kunnen ze ook op tegen wateroverlast die door verstoppingen wordt veroorzaakt? Daar komt Ontstoppingsbedrijf Antwerpen een handje bij helpen.

Wie zijn wij?

Heb je last van een rioolblokkade? Dan zijn wij de lokale rioolexperts die je kunnen helpen. Onze vakmannen beschikken over de beste materialen en technieken en kunnen dus alle problemen verhelpen. Verder opereren we niet alleen in Antwerpen, maar onder andere ook in Zoersel en Brasschaat. Er staat altijd een riool vakman voor je klaar, of het nu in de ochtend, avond of in het weekend is. Je kan ons dag en nacht bereiken dus is een oplossing voor jouw rioolprobleem nooit ver weg. 

Welke diensten verlenen wij?

Wij verhelpen alle denkbare rioolproblemen. Van riool ontstoppen tot riool aanleggen, alles is mogelijk. Verder kan je ook bij ons terecht wanneer je geen rioolprobleem hebt, maar bijvoorbeeld een afspraak wil maken om te controleren op eventuele verstoppingen. Ook rioolvliegjes zijn zo verdwenen met de hulp van één van onze professionals.

Hoe kunnen jullie mij helpen?

Het moment dat je denkt een verstopping te hebben die je zelf niet kan verhelpen, dan is het zaak dat je meteen contact opneemt met Ontstoppingsbedrijf Antwerpen. Wanneer je het probleem hebt uitgelegd, zal de vakman zijn plan van aanpak kunnen opstellen. Dan zal hij het kostenplaatje met jou doornemen. Zodra je dit hebt goedgekeurd kan de vakman beginnen. Naderhand zal hij je ook nog een aantal tips meegeven om een volgende verstopping te verhelpen.