Alpi Blog
Image default
Webdesign

Als ondernemer een responsive website laten maken?

Als ondernemer een responsive website laten maken?

Veel websites zijn heden ten dage responsive. Dit wil zeggen dat de lay-out van de website zich automatisch aanpast aan de device. Doordat steeds meer mensen online zijn op smartphones en andere devices heeft het aantal responsive websites ook een vlucht genomen.

Gevolgen geen responsive website
Veel ondernemers die een website hebben zijn inmiddels op de hoogte van het bestaan van responsive websites. Velen van hen kiezen er dan ook voor om hun website te laten ombouwen of laten een volledige nieuwe site in elkaar zetten door een webdeveloper. Tegelijkertijd zijn er ook veel ondernemers die niet op de hoogte zijn van dit vrij nieuwe fenomeen. Heb je nog geen repsonsive website? Dan kun je een responsive website laten maken. Heb je niet zo’n site? Dan kunnen mensen je website gaan mijden en loop je misschien zelfs klanten mis. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Heb je zelf een smartphone? Waarschijnlijk surf je ook het liefst op mobiel vriendelijke sites. Kies daarom voor responsive site en haal meer uit je site.

Is responsive duur?
Een site laten bouwen is helemaal niet duur. Er zijn veel voordelige developers te vinden die voor jou een professionele responsive platform kunnen bouwen. Vraag bij een aantal ontwikkelaars een offerte op en vergelijk deze met elkaar. Kies vervolgens voor de meest voordelige ontwikkelaar. Overigens is niet alleen de prijs belangrijk. Kijk ook naar de kwaliteit van een ontwikkelaar. Bekijk portfolio’s en bekijk recent werk. Zo krijg je een goed beeld van zo’n ontwikkelaar.

Wel een website, geen bezoekers
Voor veel ondernemers is een mobiele website niet het enige vraagstuk. Ze willen ook graag gevonden worden. Kijk daarom ook naar een bedrijf waar je jouw website kunt laten optimaliseren en vindbaar kunt maken voor een zoekmachine zoals Google.

 

https://kmowebdiensten.be/diensten/website/