Alpi Blog
Image default
Telefonie

Waar koop ik een refurbished iPhone?

Wil je niet te veel uitgeven aan de nieuwste iPhone? Koop deze april een koopje met onze complete gids voor het kopen van oude, tweedehands en gereviseerde iPhones. 

Refurbished met garantie

Als je op zoek bent naar een iPhone, begrijpen we maar al te goed dat je zult schrikken van de prijzen. Zelfs als je budget toereikend is, zal het een aardige kluif zijn om het nieuwste model van Apple aan te schaffen. Het antwoord hierop is s de aanschaf van een refurbished iPhone.

Dit klinkt misschien als een riskante keuze, maar dat hoeft niet het geval te zijn, aangezien er een aantal gespecialiseerde leveranciers zijn die alle toestellen grondig controleren en goede garanties bieden. 

Nu de iPhone 13-reeks van Apple er sinds september is, kun je bijvoorbeeld zeer uitstekende deals vinden voor refurbished modellen zoals als de iPhone 11 en iPhone 12.

Keurmerk Refurbished

Er zijn een aantal partijen die beschikken over een kwaliteitslabel. Dit Keurmerk Refurbished zorgt voor meer zekerheden. Zo worden de partijen aan een aantal tests onderworpen, welke ieder jaar terugkeren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop. De partijen zijn financieel stabiel waardoor de 2 jaar garantie ook echt iets voorstelt. Zo’n partij zal namelijk niet ineens omvallen, waardoor de garantie ook niets meer waard is.

Forza Refurbished

De grootste refurbished Apple producent en leverancier van de BENELUX is Forza Refurbished. Zij hebben het grootste gamma refurbished iPhones en iPads, waardoor er voor ieder budget en type gebruiker een device naar keuze is te vinden.

Aan te raden refurbished iPhones

De iPhones van Apple genieten doorgaans van lange iOS-ondersteuning. Hierdoor zijn ze op termijn ook nog steeds erg waardevol. Een toestel met een paar jaar op de teller, is hierdoor namelijk niet snel afgeschreven. Dankzij de iOS-ondersteuning heb je ook op de iPhone 8 refurbished nog de laatste Apple-functies. Een iPhone 8 refurbished kopen is daarbij ook een duurzame en circulaire investering.

Heb je liever een iPhone met een iets snellere processor, maar toch het design van de iPhone 8? De Special Edition iPhone uit 2020 is dan het toestel bij uitstek. Op het scherpst van de snede van prijs en kwaliteit vind je de iPhone SE 2020 refurbished van forza-refurbished.be. Doordat toestel in 2020 is uitgebracht kun je nog tot 2026 updates verwachten.

Als je liever een iPhone hebt met een groter 6.1 inch beeldscherm en dubbele camera, kun je het beste de iPhone 11 refurbished kopen. Dit is de opvolger van de iPhone XR, welke de trend heeft gezet voor het 6.1 inch-design. Ook kun je de refurbished iPhone XR kopen. Welke refurbished iPhone je ook koopt, je hebt bij Forza refurbished altijd de scherpste prijs én van 2 jaar garantie.

Concluderen

Er zijn veel iPhones te verkrijgen die een stuk vriendelijker zijn voor je budget. Dankzij de lange Apple-ondersteuning is dit ook nog steeds een waardevolle aankoop. Daarbij beschikken de meeste iPhones over dezelfde technische specificaties als de voorgangers. Het verschil zit hem vooral in afmetingen, aantal camera’s en de snelheid van de processor. Als je kiest voor een refurbished Apple-leverancier met het Keurmerk Refurbished, ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop. Forza-refurbished.be is een partij de we aanraden vanwege de kwaliteit, prijs en goede garantieregeling.