Alpi Blog
Image default
Telefonie

Kan jij ook niet wachten op de nieuwe Samsung S10?

Het is bijna zover, de Samsung S10 komt uit. Kijk jij ook zo uit naar het moment dat je deze telefoon in je handen kunt houden? Dit is goed mogelijk wanneer je een abonnement afsluit bij Stipte. Bij Stipte kun je verschillende pakketten kiezen, zodat je een voordelig abonnement kunt afsluiten. Wie weet kun jij als een van de eersten de Samsung S10 in gebruik gaan nemen. Hier kun je ook terecht voor een voordelig alles-in-1 pakket. Hierbij krijg je tv, internet en bellen voor een vast bedrag per maand.

 

Sluit een abonnement af bij Stipte

Wil jij ook een abonnement afsluiten bij Stipte? Het is van te voren wel belangrijk om te kijken naar de ervaringen van anderen en je goed in te lezen in een eventuele overstap. Je wilt er natuurlijk zo veel mogelijk op vooruit gaan, maar bovenal ook genieten van de nieuwste toestellen, goede tv en  goed internet. Dit zijn zaken die je van te voren goed na moet gaan zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goede keuze maakt. Wil je weten wat anderen hebben ervaren als klant bij Stipte? Dit kan jou keuze makkelijker maken. Lees de ervaringen en reviews van Stipte hier.

                         

Is Stipte bij jou mogelijk?

Het alles-in-1 pakket bij Stipte is een populaire manier om een eenheid te krijgen in het gebruik van internet en tv in huis. Online kun je controleren of een aansluiting bij Stipte ook bij jou mogelijk is. Vul je postcode in en kom erachter.