Alpi Blog
Image default
Sport

Teamwear laten ontwerpen bij een specialist

Of je nu een hobbywielrenner bent of een professioneel team wilt oprichten, het is altijd leuker om rond te rijden in een mooie wieleroutfit die ook nog eens van hoge kwaliteit is. Ben je op zoek naar specialist die teamwear kan ontwerpen voor jou en de rest van jevriendenclub of professionele team? Dan moet je bij Squadra Velo zijn. Ze hebben vestigingen in Kontich en Leusden en zijn echte experts op het gebied van wieleroutfits. Ontdek waarom het een goed idee is om voor hen te kiezen.

Outfits met een origineel design

Indien je interesse hebt in originele wieleroutfits voor je team, is Squadra Velo, met locaties in Leusden en Kontich, jouw partner. Wat maakt hen da zo speciaal? Wel bij hen heb jij veel inbreng in het ontwerpen van je teamwear. Zo wordt er allereerst een gesprek ingepland waarin ideeën worden uitgewisseld. Welk merk heeft je voorkeur? Wat voor design zou je willen? Mag het wat opvallender zijn of toch liever iets simpel? Dat zijn allemaal zaken die worden besproken tijdens dit gesprek. Qua merken ben je overigens verzekerd van absolute topkwaliteit. Ze werken enkel samen met topmerken als Castelli Teamwear en Sportful, twee merken die ook in het professionele wielerpeloton vertegenwoordigd zijn. Na het gesprek volgt een offerte op maat en nadien wordt het eerste ontwerp gemaakt. Hierbij houden ze uiteraard zoveel mogelijk rekening met jouw wensen, huisstijl en andere input. Wil je je liever volledig laten verrassen? Ook dat is mogelijk! Na enkele keren feedback wordt er een 3D-ontwerp gemaakt. Zodra dat wordt goedgekeurd, kan het passen beginnen. Zijn de juiste maten besteld? Dan kunnen jij en je team binnenkort de baan op in teamwerp dat je bij een echte specialist hebt laten ontwerpen.

Maak een afspraak

Wil jij samen met deze specialist teamwear ontwerpen voor jouw vriendenploeg, bedrijf of professioneel team? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dankzij hun vestigingen in Nederland en België kunnen ze klanten in beide landen gemakkelijk bedienen met hulp op maat.