Alpi Blog
Image default
Sport

Deze schietbaan in België beschikt over verschillende schietbanen

Zoekt u een veelzijdige schietstand om verschillende soorten wapens te schieten? Bij schietbaan Shooting World in België vindt u verschillende soorten banen. Deze locatie beschikt ook over een gezellige cafetaria met een ruim terras. Bent u een beginnend sportschutter? Dan ontvangt u uiteraard professionele begeleiding. Er worden ook regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Plan een afspraak in en maak kennis met de schietsport of maak als expert gebruik van de veelzijdige banen.

De mogelijkheden bij deze schietstand

Wilt u graag kennismaken met schietsport? Deze professionele schietstand biedt een initiatie schietsport aan waarbij u begeleid wordt bij uw eerste schietsessies. U heeft de keuze uit verschillende wapens om te schieten. Als u lid wilt worden, ontvangt u ook begeleiding van deze specialisten bij zowel het theoretische als praktische gedeelte van een sportschutterslicentie. Daarmee kunt u op onze schietbaan en andere locaties in België blijven schieten. Als u al ervaring hebt als sportschutter, kunt u zich bij onze club voor sportschutters aansluiten. Dan kunt u deelnemen aan allerlei leuke evenementen en activiteiten die deze baan organiseert. U heeft bij deze schietstand ook de keuze uit verschillende schietbanen. Er zijn bijvoorbeeld zes banen voor (match)luchtdrukwapens. Deze experts beschikken ook over 24 banen van 25 meter en vier banen van 100 meter, allemaal met automatische doelbediening. Er is eveneens een cafetaria met een groot terras beschikbaar. De parkeerplaats is ook zeer ruim, waardoor deze baan uitstekend bereikbaar is met de auto. U profiteert bij deze specialisten ook van ruime openingsuren; deze club is altijd zeven uur of langer geopend.

Plan uw sessie in bij deze schietbaan

Bij deze schietbaan in België heeft u de keuze uit verschillende banen van gevarieerde lengtes. Zowel nieuwe sportschutters als ervaren professionals kunnen bij deze hal terecht. Plan een initiatie om kennis te maken met schietsport of reserveer een baan om uw sport te beoefenen. Neem hiervoor contact op met deze experts.