Alpi Blog
Image default
Kinderen

Bestel online prachtige geboortekaartjes!

De aankondiging van een geboorte gaat altijd gepaard met een mooi kaartje. Met het geboortekaartje maak je namelijk bekend aan al je vrienden en familie dat er een nieuw gezinslid geboren is. Geboortekaartjes zijn er in allerlei soorten, vormen en formaten. Bij Hierbenik heb je dan ook volop keuze. Vertel de medewerkers wat jij mooi vindt en laat ze weten wat voor ontwerp je eventueel al in gedachten hebt. Via de onlineservice is geboortekaartjes laten maken en bestellen super gemakkelijk! Dat is wel zo handig, aangezien een baby al voor genoeg werk zorgt.

Mooi werk op basis van jouw input en wensen

Het proces om online geboortekaartjes te laten maken gebeurt altijd op dezelfde manier. Het project begint vanaf het moment dat jij een offerte aanvraagt. Daarop reageren de medewerkers van Hierbenik op werkdagen meestal binnen de 24 uur op werkdag. Volgend op deze reactie, stuur jij de instructies en de gewenste tekst, eventueel aangevuld met afbeeldingen van geboortekaartjes die je mooi vindt. Deze dienen als inspiratie voor de ontwerpers die na zeven werkdagen een eerste ontwerp van jouw geboortekaartjes online terugsturen. Hierop geef jij feedback en maak je duidelijk wat jij goed en minder goed vindt. Daarna wordt jouw feedback verwerkt en krijg je een ontwerp dat aan al je wensen voldoet. Vervolgens worden de geboortekaartjes, na de geboorte van de baby, zo snel mogelijk bezorgd.

Ervaar zelf het gemak

De geboorte van een kind brengt veel verantwoordelijkheid en zorgtaken met zich mee. Door online beroep te doen op de dienst van Hierbenik voor je geboortekaartjes, zorg je ervoor dat dit deel van het proces vlot verloopt. Neem daarom contact op met de enthousiaste medewerkers van dit bedrijf en reken op prachtige geboortekaartje! Zo vertel jij het goede nieuws op een mooie en unieke manier aan al je vrienden en familieleden.