Alpi Blog
Image default
Horeca

Fijn vertoeven in een leuke brasserie

Na een lange wandeling of heerlijke fietstocht is het fijn om samen met het gezin of de familie iets lekkers te gaan eten in een gezellige bistro. Als je wandeling of fietstocht in de buurt van Sint-Katelijne-Waver was, raden we je van harte de Midzeelhoeve aan. Dat is een gezellige brasserie met binnenspeelhoek in een rustige omgeving in Sint-Katelijne-Waver. Het is er fijn vertoeven dankzij een gebalanceerde menu waar iedereen wel wat lekkers van vindt en het leuke speelgoed waarmee kinderen zich bezig houden, zodat jij even van een rustig moment kunt genieten.

Heerlijk eten na een wandeling of fietstocht

Na je wandeling of fietstocht zoek je uiteraard een aangename bistro om even uit te rusten, na te praten, een goed glas te drinken of iets lekkers te eten. Dat kan in deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver zonder twijfel! Ze hebben een uitgebreide menu: je kan er zowel ontbijten, lunchen als dineren. Voor het luxeontbijt reserveer je. Je kan ook met de hele familie een feestzaal afhuren om privé te vieren. Verder zijn er lekkere opties voor kinderen, Vlaamse klassiekers, visgerechten en vegetarische opties. Ook een tussendoortje kan je er bestellen. Wat denk je van een lekkere pannenkoek? Of een heerlijk ijsje? Liever iets zout? Er zijn heerlijke kaaskroketjes en garnaalkroketjes en ga zo maar door. Er is hier werkelijk voor iedereen wat wils.

Een kindvriendelijke brasserie

Kinderen kunnen in deze brasserie gebruik maken van de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver en omstreken. Ze houden zich onder andere bezig met verkleedkostuums en hele leuke tekenboeken. Er is knutselgerief aanwezig en ook een speelgoedwerktafel. Voor de iets grotere kinderen is er een voetbaltafel. In de zomer is er zelfs een springkasteel waar het bij goed weer groot feest is! Kortom: dit is een paradijs voor kinderen en ook voor jou!

https://midzeelhoeve.be/