Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Voor de beste teambuilding events in België kiest u deze specialist

Corsendonk Support uit Turnhout te Vlaanderen is een ontwikkelaar en organisator van teambuilding events in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Dat doen ze al meer dan 20 jaar en met groot succes. Behalve teambuilding organiseren ze ook coaching, trainingen en fundagen in België en dat voor zowel bedrijven als particulieren. Op hun eigen landgoed in Turnhout worden allerlei activiteiten georganiseerd waar u aan deel kunt nemen met uw bedrijf, met uw gezin, met uw familie of met vrienden. Daarbij organiseren ze zelf ook een aantal uitjes waarbij samenwerken centraal staat en die ideaal zijn als teambuilding event om uw team weer te motiveren en verenigen.

Een groot aantal mogelijkheden

Via deze organisator kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Wat betreft teambuilding in België is er voldoende keuze. Laat uw medewerkers meedoen met een city game. Ze worden dan via GPS langs de straten van Antwerpen, Brussel of Gent geleid en moeten onderweg opdrachten uitvoeren en samenwerken. Een treasure hunt is ook een optie en uw medewerkers doen dan mee aan een foto- of oriëntatie speurtocht of een konijnenjacht. Escape rooms zijn ideale activiteiten om samenwerking te stimuleren door de deelnemers uitdagende puzzels voor te schotelen die binnen een bepaalde tijd opgelost moeten worden.

In Turnhout, in de stad of ergens anders

Er is dus aan keuze geen tekort en u kunt uw teambuilding in België op het landgoed in Turnhout te Vlaanderen plaats laten vinden, in de stad of op een locatie die u zelf aangeeft. Met een groot werkgebied is er maar weinig wat niet mogelijk is. Corsendonk Support is bijzonder flexibel, ervaren en staat open voor uw eigen inbreng. Dat betekent dat u via deze teambuilding specialist uit België ongetwijfeld aan een evenement kunt deelnemen waar nog lang over zal worden nagepraat. Samenwerken op het werk gaat daarna een stuk gemakkelijker en soepeler.

https://corsendonksupport.be/