Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Een zeilboot huren voor een dag vol plezier

Ben je op reis in Zeeland en wil je een dag vol plezier op zee? Een zeilboot huren bij Channel Sailing kan hiervoor zorgen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van boten zit je hier aan het juiste adres als je graag met een zeilboot op zee wilt. Je kan een zeilboot huren voor een lange reis, naar Frankrijk of Engeland bijvoorbeeld, maar je kan ook kiezen voor een dagtripje op zee. Vaar bijvoorbeeld naar de Belgische kust of blijf voor de Zuidkust van Nederland en doe een poging om zeehonden te spotten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat kan je doen?

Bij het huren van een zeilboot kan je ervoor kiezen om een gratis schipper mee te nemen, maar als je genoeg ervaring hebt met varen op zee mag je ook zelf je boot besturen. Als je kiest voor een schipper kan je echter wel volledig ontspannen met het hele gezin of met je vriendengroep. Dankzij de vele ervaring van dit bedrijf en het vakmanschap van een ervaren schipper is zo’n boottocht op zee ook zeer geschikt om met kinderen te doen. Geef hun een eerste vaarervaring vlakbij huis, maar waar je toch een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Je kan naar eender welke locatie varen, en aanmeren bij een haven om een stadje of dorp te verkennen als je daar zin in hebt. Een zeilboot huren in Cadzand-Bad geeft je de mogelijkheid om heerlijk de Zeeuwse vaarwateren te doorkruisen.

Ontdek de mogelijkheden

Je kan dus een zeilboot huren voor een daguitstap, om voor de Nederlandse of Belgische kust te varen, maar je kan ook kiezen voor een langere reis. Doorkruis de Noordzee en zet koers richting Frankrijk of Engeland om daar op avontuur te gaan. Ga alleen, met vrienden of met het hele gezin, alles is mogelijk bij Channel Sailing. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met hen en vertrek op avontuur!

https://www.channelsailing.be/nl/home/