Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Een bouwdoos voor een RC-auto

Bent u op zoek naar een bouwdoos voor het in elkaar zetten van een RC-auto? Met een bouwdoos heeft u alle onderdelen en benodigdheden van superlijm tot mini motoren. Bij Modelbouwcenter Baillien in Borgerhout hebben ze een groot aanbod van verschillende bouwpakketten voor modelauto’s. Laat u volledig gaan en bouw volledig zelf een miniatuur auto in elkaar, die u nadien ook nog eens volledig zelf kan besturen.

Geniet van dit bouwpakket voor een mooie RC-auto

Het openen van een nieuwe bouwdoos van uw miniatuur auto is altijd weer genieten. U merkt ook al snel dat elke auto anders is en dus ook de onderdelen hard van elkaar kunnen verschillen. Hoe groot zijn de wielen, wat is er gedaan met het glas en hoe zit het met de details? Een miniatuur auto is altijd erg fragile en daarom raden ze ook aan om op te passen als u de onderdelen uit de doos haalt. Bij modelbouw-baillien.be bouwt zowel jong als oud aan een RC-auto en zien zij mee toe dat de pakketten ook steeds volledig zijn. Merkt u toch dat- er een onderdeel ontbreekt of heeft u een vraag over het in elkaar steken van uw miniatuur auto? Neem dan zeker contact op met dit modelbouwcenter of kom eens langs. Zo kunnen zij u nog beter uit de nood helpen.

Koop een bouwdoos online

Bouw de perfecte RC-auto zelfstandig in elkaar en daag u zelf uit om verschillende modellen uit te proberen. Wilt u het liefst gelijk een auto in elkaar zetten? Kom dan eens langs en koop uw bouwpakket bij dit modelbouwcenter. Zij vertellen u alles wat u moet weten over modelbouw als het u eerste keer is dat u dit doet. Waar wacht u nog op? Bekijk hun website en bestel eenvoudig al uw bouwpakketten online. Ontdek hun aanbod.