Alpi Blog
Image default
Hobby en vrije tijd

Bent u op zoek naar een plek waar een springkasteel te huur staat?

Bent u op zoek naar dé geschikte locatie waar een tof springkasteel te huur staat? Neem dan eens een kijkje bij de Springking! Naast springkastelen hebben zij ook de mogelijkheid tot tentenverhuur op hun locatie in de provincie Antwerpen. Zo kunt u alles regelen voor een feest of partij waar u mee bezig bent. Een springkasteel is ideaal voor de kleine kinderen die naar uw feestelijke gelegenheid komen, en bij Springking zijn ze in vele varianten te huur. Van stoere thema’s tot de wat meer lieflijke thema’s. Dierenthema’s zijn er ook volop. Zo heeft u altijd een geschikt thema voor de kinderen die naar uw feest komen.

Ook aan de volwassenen is gedacht

Naast het feit dat er bij dit bedrijf in de provincie Antwerpen een variëteit aan springkastelen te vinden is, vindt u daar ook tentenverhuur. Er zijn verschillende tenten in meerdere soorten en maten. Zo vindt u bij deze tentenverhuur in de provincie Antwerpen gegarandeerd een tent die bij u past. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de standaard partytent. Er is echter ook de mogelijkheid tot het huren van een pagodetent en een stervormige tent. Mocht u het echt luxe aan willen pakken, omdat u bijvoorbeeld gaat trouwen, kunt u ook een dometent huren. Hier kunnen tot maximaal 220 personen in staan. Huur daarnaast ook een vloer, zodat uw gasten in de tent kunnen dansen.

Tenten, springkastelen en nog veel meer

Naast het feit dat Springking een springkasteel te huur heeft, heeft dit bedrijf dat gevestigd is in de provincie Antwerpen nog veel meer dan dat. Zo kunt u ook een suikerspinmachine huren, waar kinderen gegarandeerd blij van worden. Zelf een suikerspin maken is toch de droom van ieder kind? Ook aan tafels, stoelen, linnen en andere feestbenodigdheden is gedacht. Neem daarom eens contact met dit bedrijf op als u bezig bent met het organiseren van een feestje.