Alpi Blog
Image default
Geschenken

Gouden juwelen

Wellicht is het eerste beeld wat bij je opkomt wanneer je aan trouwen denkt, dat van twee gouden ringen. Het is een klassiek symbool voor het huwelijk en nog altijd kiezen heel veel bruidsparen voor de simpliciteit. Het kan als aanstaande bruid dan ook geen kwaad om te overwegen je overige trouwjuwelen hier op aan te passen.

 

Toch zijn er nog een aantal soorten goud die veel minder bekend zijn, maar zeer zeker de moeite waard. Wit goud, een samenstelling van goud en nikkel, is wellicht nog wel bekend, maar wist u dat er ook zwart goud bestaat? Waarschijnlijk niet. Net zoals u waarschijnlijk niet weet van het bestaan van paars, groen en blauwe goud. Allen bestaande uit verschillende samenstellingen die het goud een prachtige kleur kan geven.

We kunnen dus veel kanten op met gouden juwelen en dat werkt alleen maar in ons voordeel. We zijn niet langer gebonden aan enkel het geel goud, maar we kunnen het geheel spannender te maken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gouden trouwring waar geel, rood en wit goud worden gecombineerd. 

Het hoeft echter niet alleen maar bij de gouden ringen te blijven. Tijdens je bruiloft kan je overige juwelen als echte accessoires zien. Je kan dus kiezen voor een prachtige ketting van wit goud of een armband van groen goud. Wil je heel erg chique gaan, kan je kiezen voor paars gouden oorbellen die je langs je blote hals naar beneden laat hangen.

Er zijn vele verschillende manieren om je gouden sieraden te combineren en de mogelijkheden zijn dan ook ontelbaar. Toch willen we nog een tip meegeven. Kies voor een basis en voeg daar eventueel een kleur aan toe. Ga niet alles door elkaar dragen, dat zal een dolle boel worden.

Kies voor zwart goud en accentueer met paars goud voor een chique look. Kies geel goud en accentueer met wit goud voor een klassieke look. Stel je eigen look samen, mix en match, maar vergeet niet dat jij degene bent die het meeste van allemaal zal stralen.