Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Verfrissende Belgische gin kopen voor op een warme zomerdag

Kunt u ook genieten van de verfrissing van een lekker glaasje gin tijdens een zwoele zomeravond? Dan is het misschien de perfecte gelegenheid om eens nieuwe Belgische gin te kopen. Bij Natuurlijk Bloembinders uit Gravenwezel vindt u verschillende flessen van overheerlijke FLOWERNSGIN. Meer bepaald de FLOWERSNGIN Summer Edition. Deze fles gin is speciaal samengesteld om te nuttigen tijdens een warme zomeravond om in een zwoele zomerse vibe te geraken. Ontdek zelf de unieke smaken en de sfeer die deze fles met zich meebrengt en plaats uw bestelling!

Zomerse tinten met deze gin

De FLOWERSNGIN Summer Edition heeft een frisse smaak met enkele tuinbloemen, die is afgetoetst met een pittig kantje van zomerfruit. Hierdoor bezit deze gin warme smaken die perfect passen op een zwoele zomeravond. Het is dus de perfecte Belgische gin om te kopen als u een gezellige BBQ of filmavond in uw tuin organiseert. U kunt er een heerlijke gin-tonic mee maken. Doe 5cl FLOWERSNGIN Summer Edition in een groot glas met ijs en voeg er enkele botanicals en smaakmakers aan toe (basilicum, citroen, suikersiroop, rietsuiker, citroensap). Doe er de tonic ‘Double Dutch Pomegranate & Basil’ bij en u heeft een heerlijke Basil Smash die u en uw gasten zullen smaken tijdens die zwoele zomeravond. Waar niet langer en ga deze Belgische gin kopen bij Natuurlijk Bloembinders om te genieten van het mooie weer.

Bestel uw fles

Wilt u zelf de FLOWERSNGIN Summer Edition uitproberen? Wacht dan niet langer! Via hun webshop kunt u deze heerlijke Belgische gin kopen. Bovendien vindt u daar ook een mooie lijst aan botanicals en vindt u enkele recepten terug die zeker het proberen waard zijn. Heeft u zelf een receptje om deze gin naar een hoger level te brengen, dan kunt u deze daar ook achterlaten om zo andere gin-liefhebbers te inspireren. Profiteer van elke zwoele zomeravond en geniet van een heerlijke Belgische gin in goed gezelschap.

https://www.flowersngin.com/nl/