Alpi Blog
Image default
Eten en drinken

Online bier kopen en laten bezorgen

Wil jij online bier kopen van een speciaalhandel in Belgische bieren, en dit nadien thuis laten bezorgen? Het kan allemaal bij Poseidon Beers. Dankzij hun handige thuisbezorging kan jij rustig vanuit je zetel bier bestellen en hoef je niet naar de winkel te gaan. Ze brengen het rechtstreeks tot aan de voordeur en het enige dat jij dan nog moet doen is het koud zetten.

Hoe werkt het leveren?

Je kan via hun website kiezen uit een zeer ruim aanbod van maar liefst meer dan 500 verschillende Belgische bieren. Hier zitten de standaardbieren tussen, maar ook speciaalbieren en exclusieve edities. Zo kan je volledig zelf ook een bierpakket of biermand voorstellen met jouw favorieten of een origineel cadeau voor één van je vrienden die enorm van bier houdt. Nu denk je misschien ‘Belgische bieren, dus ze bezorgen enkel aan huis in België’. Wel, niks is minder waar. Deze handelaar bezorgt aan huis over de hele wereld. Dus, emigreerde jij naar het buitenland en mis je af en toe een heerlijk fris Belgisch biertje? Dan kan je dit bier zeer gemakkelijk online kopen en thuis laten leveren via hun uitgebreide webshop. Woon je wel in België, maar geniet jij ook van het gemak van producten aan huis laten leveren? Dan hebben we misschien goed nieuws. In bepaalde gemeentes is het namelijk mogelijk om jouw Belgische bieren gratis aan huis te laten leveren. Woon je iets verder weg, dan kan het zijn dat je bestelling pas gratis wordt geleverd vanaf €25 of €50. Maar met zoveel keuze aan speciaalbieren en streekbieren is het een fluitje van een cent om aan dat bedrag te geraken. We snappen maar al te goed dat jij moeilijk kan kiezen!

Laat je bier leveren waar jij maar wil

Je kan via de webshop van Poseidon Beers eenvoudig online bier kopen en dit thuis laten leveren. Maar, ook als jij bier als cadeau voor iemand koopt kan je dit bij de gelukkige zelf aan huis laten bezorgen. Zo hoef je het zelf niet meer te brengen en kan hij of zij meteen van een heerlijk fris biertje proeven. Neem contact op via hun website als je nog vragen hebt of vraag een offerte aan.

https://www.poseidonbeers.be/