Alpi Blog
Image default
Energie

Deze vakman voor klimaatregeling uit Sint-Niklaas zorgt voor een perfecte kamertemperatuur

De technici van Wim Rossie bv uit Sinaai zorgen voor een duurzame klimaatregeling van uw woning of bedrijfspand in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. Zo installeren ze warmtepompen, airconditioning- en ventilatiesystemen. Tot slot schakelt u hen ook in voor een volledige renovatie van uw badkamer.

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Wanneer u uw woning of zaak wilt verwarmen, is een warmtepomp installeren vandaag de beste keuze. Voor huiseigenaren is het immers een efficiënt, kosteneffectief en duurzaam alternatief ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Hieronder geven we een aantal redenen waarom u een plaatsing van een warmtepompsysteem zou moeten overwegen.

Milieuvriendelijk

Voor klimaatregeling in uw huis die zo laag mogelijk is qua CO2-uistoot is een warmtepomp laten installeren door Wim Rossie bv uit Sint-Niklaas de beste keuze. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, worden er bij warmtepompen geen brandstoffen verbrand. Ook zorgt een installatie van een warmtepomp ervoor dat uw woning beter scoort bij een volgende EPC-keuring.

Energie-efficiënt

Warmtepompen zijn zeer energie-efficiënt doordat ze warmte uit de omgeving halen zoals lucht, grond of grondwater. De warmte wordt hierbij verplaatst en niet gegenereerd. Bovendien zijn de onderhoudskosten voor warmtepompen ook aanzienlijk minder dan traditionele verwarmingssystemen. Dat komt onder meer doordat ze relatief weinig bewegende onderdelen hebben.

Kostenbesparend

Gaat u uw warmtepomp automatisch gaan aansturen? Dan gaat u aanzienlijk gaan besparen op uw elektriciteitsfactuur. Zo zorgt u voor een optimale klimaatregeling van uw woning in Sint-Niklaas of elders. Doordat uw warmtepomp automatisch gaat aangestuurd worden, vermijdt u immers dat u elektriciteit aankoopt op piekmomenten.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u geïnteresseerd om een warmtepomp te plaatsen? Dan zijn Wim en zijn team uw vakmannen om dat te doen! Naast particulieren helpen ze ook heel wat bedrijven onder meer bij de koeling voor voedingswaren in de omgeving van Sint-Niklaas. Bel hen vandaag nog op voor meer info! 

https://wimrossie.be/