Alpi Blog
Image default
Electronica en Computers

Een goede printer kiezen

Tegenwoordig gebruiken we onze computers eigenlijk voor bijna alles. Dan is het natuurlijk belangrijk om een goede machine te hebben met goede aansluitende randapparatuur. Een van die apparaten uit de randapparatuur is de printer. Nu zijn er natuurlijk ook vele soorten printers, voor verschillende doeleinden. Een supermarkt zal misschien alleen een code printer nodig hebben om etiketten uit te printen, maar de meeste bedrijven en ook consumenten zullen wat meer vragen van hun printer.

 

Nu is het natuurlijk de vraag wat jij precies van je printer wil. Wil je alleen wat documenten uitprinten zo nu en dan of heb je er ook behoefte aan om foto’s en andere gekleurde documenten uit te printen? Dat zijn allemaal zaken je mee moet nemen in je afweging. Natuurlijk ook hoeveel je eraan kwijt zou willen. Maar vaak geldt wel, beter gelijk een goede investering doen dan steeds een apparaat moeten vervangen.

 

Een klein karakter inkjet printer heeft dan bijvoorbeeld wel weer als groot voordeel dat deze eigenlijk amper vastloopt, wat natuurlijk ontzettend fijn is in het gebruik. De vastloopkans is maar 0,1% dus bijna te verwaarlozen. Dit is dus voor zowel thuis als op de werkplek een betrouwbare en veelzijdige soort printer. Vooral voor bedrijven is deze printer ontzettend handig, want deze vult namelijk zelf de inkt bij. Nooit meer in de rij moeten wachten op je printjes omdat de printer weer eens is vastgelopen of moeten wachten op de onderhoudsman omdat er nieuwe inkt in de printer moet komen. Of misschien moet je zelf wel op zoek naar de inkt en dan ben je helemaal weer een tijd verder want die liggen altijd waar jij het laatste zoekt.. Dat bespaart heel veel tijd en ergernissen. Het is een algemeen gegeven dat het vastlopen van de printer een veelvoorkomende ergernis is van kantoorpersoneel.

http://www.kba-metronic.com