Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Online een printer of toestel voor etiketten kopen

Zoekt u een printer die u kan gebruiken op uw bedrijf voor toepassingen zoals etiketten, labels en kaarten printen? Bij Computer Service Benelux uit Aartselaar kan u terecht om online een printer te kopen op maat van wat uw bedrijf juist nodig heeft. Ze hebben een ruim aanbod dat varieert van bijvoorbeeld printers die kaarten printen tot printers die aan een hoog tempo barcodes, labels en etiketten kunnen printen. De printers die kaarten printen zijn ideaal voor bijvoorbeeld vervoerskaarten, klantenkaarten en ID-kaarten. Voor de printers die aan een tempo etiketten printen kiest u best voor één van de Zebraprinters die ze in hun aanbod hebben. Deze kenner verkopen de beste etiketteermachine die u kunt bestellen.

Deze kenners hebben een ruim aanbod

Computer Service Benelux uit Aartselaar, dat is een bedrijf van mensen gespecialiseerd in printers voor bedrijven. Een printer online kopen doet u dus best bij hen. We leggen u uit waarom. Die printers, dat zijn niet zomaar printers. Ze printen namelijk op industrieel niveau. Wat dat juist betekent leggen we u graag uit. Ze bieden verschillende printers aan, voor verschillende toepassingen. Zo hebben ze printers waarmee u handmatig kunt printen en die dus ook draagbaar zijn. Daarnaast hebben ze standaard deskstopmodellen. Daarnaast kan u een etiketteermachine bestellen die meer thuishoort in een magazijn bijvoorbeeld, vanwege de grote output. Ze hebben ook scanners voor barcodes en u kan zelf kiezen of u voor een thermisch model kiest of niet. Dat zou willen zeggen dat u geen inkt meer nodig hebt, maar dat het toestel met hitte print! U heeft ook nog een keuze tussen een kleur of zwart-wit.

De sterke technische dienst

Maak een keuze tussen online een printer of een etiketteermachine die past bij uw bedrijf kopen. Deze toppers kunnen vast niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Ze stellen het toestel dat u wilt kopen samen, volledig zoals u dat zelf wilt! Bovendien hebben ze ook een uitstekende service na verkoop, waardoor u nooit in de problemen komt op uw bedrijf. Ze komen namelijk met plezier ter plekke om eventuele mankementen aan uw toestellen vakkundig op te lossen.