Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf focust zich op innovatieve machines in de bouw

Blijf samen met MMB uit Erembodegem, nabij Aalst, op de hoogte van de laatst nieuwe innovatieve snufjes op vlak van machines in de bouw. Hun doel is om aan hun klanten steeds betrouwbare en technisch sterke apparaten te verkopen of verhuren. Bovendien geloven ze in sterke partnerrelaties tussen zichzelf en hun klanten. Ze houden zich steeds bezig met informatie te verzamelen over hun klanten zodat ze steeds op de hoogte zijn van uw focusgebieden. Op basis van deze informatie staan ze graag paraat met aanraders op vlak van machines. MMB is een trots ambassadeur van het gekende merk Putzmeister, een onderneming dat innovatie en duurzaamheid prioriteren. Hun doel is om machines aan te bieden die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

Kies voor persoonlijke en kwaliteitsvolle service op maat van uw firma

Hun personeel zijn stuk voor stuk wel-geïnformeerde werknemers omdat MMB belang hecht aan jaarlijkse opleidingen. Het is essentieel dat hun techniekers van wanten weten en dat ze steeds up-to-date zijn van laatste ontwikkelingen op het gebied van machines in de bouw. Daar haalt u als klant zekere voordelen uit. Dankzij deze interne tactiek zijn de techniekers steeds op de hoogte van alle essentiële informatie. Reken op deze kennisrijke techniekers bij het kopen of huren van ergonomische bouwmachines. Hun missie is de perfecte partner zijn in de bouw voor al hun klanten. Ondervindt de kwaliteit van hun service nu zelf.

Vertrouw op het hoogopgeleid personeel van achter de schermen

Ondervindt u alsnog problemen met één van hun industriële machines? Geen zorgen, want ze staan steeds paraat om elke machine een deskundig herstel of onderhoud te bieden. Bespaart u graag tijd, geld en arbeid tijdens uw projecten? Dan moet u ongetwijfeld bij MMB zijn. Heeft u vragen voor hen? Of bent u klaar om de samenwerking aan te gaan? Zoek contact op met deze deskundige vakmannen en zij helpen u verder met machines in de bouw!