Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Welk merk van tractor wil jij kopen in Antwerpen?

Wanneer je van plan bent een nieuwe tractor te kopen en je in de omgeving van Antwerpen bevindt, ga je het best eens langs in Berlaar. WVT Agri heeft daar namelijk een winkel vol met de beste landbouwmachines. Sinds 2009 verkopen ze zowel nieuwe als occasie machines. Ze weten daarom zeker waar ze mee bezig zijn en helpen je met veel plezier verder.

Een assortiment aan topmerken

Eenmaal je weet welk type tractor je nodig hebt, is het belangrijk om eens te kijken welke merken er allemaal te koop staan. Wil jij bijvoorbeeld een tractor van Fendt kopen bij deze specialisten in Antwerpen? Of is een Deutz eerder het merk dat je zocht? Het is allemaal mogelijk bij WVT Agri in Berlaar! Andere merken die ze verkopen, zijn:

  • Weidemann
  • Krone
  • De Clippeleir
  • Maschio Gaspardo

Misschien heb je al een voorkeur en weet je precies welk merk je zoekt. Ben je echter nog niet zo zeker? Dan adviseren de ervaren medewerkers van deze onderneming je graag. Zo kan je zonder problemen of kopzorgen een nieuwe tractor kopen in de regio Antwerpen.

Een volledige service

De diensten van dit bedrijf eindigen niet bij het verkopen van landbouwmachines. Ze staan namelijk ook klaar om jouw oude machine een welverdiende onderhoudsbeurt te geven. Op die manier ben je steeds zeker dat jouw tractor helemaal in orde is tegen de volgende oogst. Gaat er toch iets stuk aan jouw tractor? Dan helpen ze snel om dit terug te repareren.

Ontdek online hun volledige aanbod

Of je nu kiest voor een occasie tractor of een nieuw model, bij deze specialisten vind je het allemaal. Neem dus zeker eens een kijkje tussen het volledige aanbod op hun website en ontdek welke tractor je kan kopen in hun winkel in Antwerpen. Voor meer informatie over de verschillende landbouwmachines kan je hen steeds telefonisch bereiken of hen contacteren door een e-mail te sturen.