Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Gaan jullie in 2022 trouwen? De trends voor trouwjurken

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. En niet in de laatste plaats is dit de trouwjurk. Waar dien je op te letten bij het uitkiezen van een trouwjurk? Hoe zorg je ervoor dat je op een positieve manier de center of attention wordt? En hoe voorkomt je dat je er niet op een minder positieve manier uitspringt met een jurk die uit de mode is? Om dat laatste te voorkomen, hebben we de trends voor trouwjurken op een rij gezet.

1. Casual kan heel mooi zijn

Heel veel vrouwen kiezen voor een traditionele trouwjurk. Daar is natuurlijk niets mis mee. Kies je liever voor iets wat meer casual is? Dan kan dat ook heel mooi zijn. Een leuke manier om dat te doen is door een trouwjurk met spaghettibandjes te doen. Daarmee blijft de onderkant van de jurk traditioneel, maar oogt je bovenlijf een stuk meer allerdaags.

2. Wit is niet meer per se altijd de norm

Natuurlijk kiezen nog altijd veel vrouwen voor een witte jurk. Maar hier kun je prima vanaf wijken. Een leuke manier om dit te doen, zonder al te rebels te zijn, is door te kiezen voor een pasteltint. Hiermee vind je net de juiste manier om je een beetje af te zetten van de status quo zonder dat je uit de pas valt.

3. Je rug mag best een beetje zichtbaar zijn

Van oudsherre bedenkt een trouwjurk de rug volledig. Maar wat is het zonde om zo’n mooi deel van je lichaam te verbergen, terwijl het een mooie manier is om op gepaste wijze extra in het centrum van de aandacht te gaan staan.

4. Een trouwjurk met een diepe V-halslijn is helemaal in

Wil jij een trouwjurk waar je op een subtiele manier je decollete de aandacht geeft? Dat komt goed uit, want het past helemaal bij de modetrends. Dus laat je lekker gaan met die V-halslijn.

5. Kijk ook eens over de grens voor een mooie jurk

Je gaat waarschijnlijk bij meerdere zaken kijken voor je besluit voor een jurk te gaan. Kijk ook eens over de grens. In België bestaat een lange traditie voor alles wat op goede smaak aankomt. Doe voor je bruidskledij Antwerpen daarom eens aan. Het zal je verbazen hoe groot de verschillen tussen Nederland en België zijn. En het voordeel van Antwerpen in dit opzicht is dat het een grote stad is met veel keus uit tal van verschillende trouwjurken.

https://www.bruidsmodeoutlet.be/