Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen voor een zwembad

Een zwembad in de tuin is heerlijk in de zomer. Wanneer u thuis komt op een warme dag is er niks lekkerder dan een duik nemen in uw eigen zwembad. Bij Waterwellness maken dit mogelijk voor u. Waterwellness bouwt uw droomzwembad helemaal afgestemd naar uw wensen, bij ons is niks onmogelijk. U kunt uw zwembad laten bouwen door Waterwellness, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

De voordelen van een zwembad

Een zwembad in uw tuin zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Een ingebouwd zwembad oogt ook veel mooier en luxer dan een opzetzwembad. Een zwembad is ook erg goed voor uw gezondheid, u hoeft niet per se drie keer in de week naar de sportschool want u kunt een zwembad ook gebruiken als sporttraining. Wanneer u dit doet, verbrand u heel wat calorieën Uw uithoudingsvermogen wordt ook beter, en dat in uw eigen tuin! Een zwembad is ook een goede inverstering voor eventuele verkoop van uw huis, dit doet de verkoopwaarde flink stijgen.

Kosten van een zwembad

De kosten van een zwembad zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs hangt af van: het type zwembad, het model, de afmetingen, de extra opties, technische installatie, de grondwerken en bouwkundige kosten. Wij hebben vier verschillende modellen waar u uit kunt kiezen: een polyester zwembad, bouwkundig zwembad, overloopzwembad en een infinit’eau zwembad. Houd er rekening mee dat er ook onderhoudskosten en eventuele renovatiekosten bij kunnen komen.

Hoe een zwembad te onderhouden

Wanneer u een eigen zwembad heeft, wilt u natuurlijk in de zomer wel kunnen genieten in helder, schoon en bacterievrij water. Om dit water schoon te houden, is het van belang om wekelijks het zwembadfilter te controleren en het vuil uit de filter te halen zodat dit niet gaat verstoppen. Wanneer u wil zwemmen in helder schoon water kunt u niet om het gebruik van chemicaliën heen. Schoon water is uiteindelijk een kwestie van de juiste balans zoeken tussen de pH-waarde en de hoeveelheid chloor.

Zwembad laten bouwen door Waterwellness

WaterWellness legt als erkend zwembadbouwer zwembaden aan die prachtig in uw tuin passen binnen uw budget. Ons doel is om u te laten ontspannen en dat begint al vanaf het moment dat u akkoord gaat met de aankoop. Wij regelen alles voor u; grondverzet, timmerwerk, metselwerk en de elektra. We overleggen met u over de startdatum en de verwachte einddatum. Waterwellness zorgt ervoor dat alles in orde komt en dat u nergens omkijken naar heeft.