Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Tijd voor een échte oplossong voor uw logistiek en transport? Wij zijn er ook voor u!

Met een vloot van eigen vrachtwagens en een efficiënte 24-uurservice verzorgt VPD meer dan 600 zendingen en afhalingen per dag. Jarenlange expertise, ervaren medewerkers en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom is VPD uw beste keuze als het gaat over transport en logistiek.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn.

Onze binnenlandse distributie in België en Luxemburg hebben een dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. Onze sortering in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten wordt op de volgende werkdag plaats gevonden. Wij maken gebruik van tijdsleveringen, en houden we on ook graag aan! U kunt uw pakketten volgen via Tracking & Tracing, of op POD via internet. We hebben distributiewagens van diverse types. Daarbij zijn de ladingcapaciteiten van 1 tot 30 ton, steeds uitgerust met laadklep. We bieden optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. U kunt garanderen op efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs. Als toppunt verzekeren we een sterk beperkt schaderisico.

VPD heeft door z’n jarenlange ervaring in de branche logistiek de nodige kennis en middelen om het transport van uw goederen efficiënt en professioneel af te handelen. We bieden een high-end informatiesysteem en maken gebruik van doorgedreven organisatietools. Dynamiek en flexibiliteit staat centraal in ons werkwijze. We hebben getrainde medewerkers die dag en nacht voor uw klaar staan. We hebben een grote vloot in onze dienst om alle benodigde diensten uit te voeren.

Kortom, redenen genoeg om er zeker van te zijn dat wij uw transportproject in no time klaren.

VPD biedt ook maatwerk!

PD doet er alles aan om de CO2-uitstoot van zijn logistieke activiteit te beperken. Onze vloot bestaat dan ook enkel uit vrachtwagens die aan de EURO6-emissienorm voldoen. Onze chauffeurs krijgen bovendien specifieke trainingen en VPD hanteert een milieubewuste bedrijfsvisie.

https://www.vpd.eu/