Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Outplacement Rotterdam

Outplacement is iets dat onvermijdelijk is en iedereen kan overkomen. Bij Carrièrepoort weten wij van de gevolgen die nadelig kunnen zijn zowel op financieel gebied en op persoonlijk gebied. In de regio Rotterdam bieden wij een traject aan gericht op outplacement in Rotterdam. Outplacement Rotterdam is een traject om jou weer op je voeten te krijgen en klaar te stomen om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Het is voor ons belangrijk om met jou op een persoonlijk niveau kennis te maken en dat wij jou echt leren kennen. Dit gaat verder dan alleen jouw kwaliteiten en skills wij willen weten wat jou motiveert en wat jij wilt in de volgend stap van jouw Carrière.

Je kunt contact opnemen met Carrièrepoort en zelf aangeven wanneer jij wilt beginnen met het outplacement Rotterdam traject. Dit traject is gespecialiseerd en specifiek gericht op outplacement in Rotterdam. Wat dit traject anders maakt is het feit dat we een coach aanstellen die gespecialiseerd is in het coachen van mensen in Rotterdam. De coach zal zich bezig houden met het verbeteren van jouw sollicitatie skills. De coach zal concreet kijken naar uw functie profiel. De volgende stap is dat de coach deze informatie gebruikt om zo een goede CV te maken en ook een sterke onderscheidende motivatiebrief op te stellen.

Carrièrepoort heeft als doel om jou te laten slagen op de arbeidsmarkt. Dit is ook de reden dat er tijdens een outplacement Rotterdam traject een check wordt gedaan op de arbeidsmarkt om te kijken wat uw kansen zijn op de arbeidsmarkt. Op het moment dat het duidelijk is voor beide partijen wat voor functie jij wilt dan zal de jobhunter op pad gaan om de perfecte baan voor jou te bemachtigen. Om meer informatie te krijgen over outplacement Rotterdam kun je contact opnemen met Carrièrepoort.

http://carrierepoort.nl