Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Ontdek deze evenementenlocatie in Turnhout

Ben jij op zoek naar de geschikte evenementenlocatie in Turnhout? Dan moet je bij WIMEC zijn. Dit centrum is bekend voor de verhuur van maar liefst zes zalen, waarvan er heel wat geschikt zijn als vergaderruimte. Maar ook voor feesten en andere evenementen kan je deze evenementenlocatie inhuren. Je kan hier terecht voor vergaderingen, meetings, workshops, personeelsfeesten en nog veel meer.

Een heel aantal zalen voor een heel aantal zaken

Wat de reden ook is dat jij een evenementenlocatie zoekt in Turnhout, hier kunnen ze je zeker verder helpen. Een aantal van deze zes zalen is geschikt voor iets kleinere of grotere meetings, andere zalen zijn dan weer beter geschikt voor een event zoals een tentoonstelling of bedrijfsfeest. De lobby-zaal is uiterst geschikt voor recepties en dergelijke, terwijl de Factory-zaal een polyvalente ruimte is die je kan aanpassen naar eender welk thema. Deze laatste is met zijn oppervlakte van 900 m² zeer geschikt voor grotere evenementen, zoals bedrijfsfeesten, eindejaarsevents en veel meer. Voor eender welk event is het ook mogelijk om catering op maat te voorzien. Of je nu een simpel ontbijt wilt regelen of een uitgebreid diner, alles kan bij WIMEC. Zij gaan verder dan enkel zalen verhuren, en willen iedereen die gelooft in de kracht van live events op een goede manier ondersteunen. Dat doen ze door een totaalpakket aan te bieden waar jij gegarandeerd de juiste vergaderzaal in Turnhout of andere zaal vindt voor jouw event.

Ontdek de vele troeven

Nog enkele troeven van deze evenementenlocatie in Turnhout is dat hij enorm goed bereikbaar is via de snelweg, en ook vlakbij Nederland en Duitsland ligt. Bovendien voorzien ze voldoende parkeergelegenheid zodat alle mensen die jouw event bezoeken zich kunnen parkeren. Ook de luchthavens van Antwerpen en Eindhoven zijn vlakbij, dus ook met een taxi ben je er zo. Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf en ontdek wat ze voor jou en jouw event kunnen betekenen.