Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Online boekhouden via een gebruiksvriendelijk programma

Wil je online boekhouden dan heb je daar een goed programma voor nodig. Een goed programma kenmerkt zich door gebruiksgemak, een duidelijk overzicht en online mogelijkheden zodat je bijvoorbeeld de BTW aangifte met een druk op de knop doorstuurt naar Intervat. Yoursminc is het programma dat aan al jouw eisen voldoet. Ontdek het zelf.

Besteed je tijd efficiënter door online te gaan boekhouden

Je bent ondernemer geworden omdat je geld wilt verdienen, omdat je iets wilt doen waar je passie voor hebt of omdat liever voor jezelf werkt. De redenen om te gaan ondernemen lopen weliswaar uiteen, maar een ding is zeker. Je bent niet gaan ondernemen om iedere dag de hele dag aan het werk te zijn. Door online te gaan boekhouden kun je je eigen tijd veel efficiënter indelen waardoor je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Je logt in wanneer dat jou het beste uitkomt en je hoeft veel minder handelingen te verrichten om bijvoorbeeld een kloppende aangifte in te dienen. Je hebt ook maar één programma nodig en hebt dus altijd een centraal aanspreekpunt bij vragen.

De zekerheid van een bewezen programma

Wanneer je geld uitgeeft aan een boekhoudprogramma dan wil je de zekerheid dat je een goed product hebt dat doet wat het beloofd. Schrijf je daarom voor de proefversie van Yoursminc via de website. Je mag het programma dan drie maanden gratis proberen en daarna beslis je of je verder wilt met de betaalde versie.