Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Je eigen inbouw zwembad

Het wordt binnenkort weer zomer en je denkt erover om een zwembad aan te schaffen. Zeker nu de zomers steeds warmer worden gaat dit idee nog eens extra door je hoofd. Een beetje verkoeling op warme dagen is geen slecht idee. Je wil eigenlijk geen opbouw zwembad, maar een ingegraven zwembad zie je ook niet zitten. Goed nieuws want er bestaat ook nog zoiets als een inbouw zwembad. Een inbouw zwembad zit wel in de grond, maar is toch iets anders dan een ingegraven zwembad. Dit is evengoed alsnog wel een permanente oplossing. Je kunt namelijk niet alleen in de zomer genieten van dit zwembad, maar het hele jaar door. Je plaatst het inbouw zwembad een keer en vervolgens kan deze het hele jaar blijven staan. Ideaal toch?

 

Voordelen

Wanneer je kiest voor een inbouw zwembad, dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Als eerste is het een permanent alternatief, zoals net ook al gezegd. Je hoeft namelijk niet iedere zomer een zwembad te gaan opblazen of opbouwen. Je hebt op deze manier jarenlang een zwembad in je tuin waar je van kunt genieten. Naast dat het inbouw zwembad permanent is kan het zwembad bovendien waarde toevoegen aan je huis. Combineer je inbouw zwembad met een luxe vlonder of kwalitatief tegelwerk en het inbouw zwembad is een echte eye catcher in je tuin.

 

Kiezen

Natuurlijk moet je wel het soort inbouw zwembad kiezen. Een zwembad is te krijgen van 360 cm doorsnee tot 550 cm doorsnee. Op deze manier past een inbouw zwembad altijd in je tuin. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal kwalitatieve opties. Zo kan het zwembad geleverd worden met zandfilterpomp en een skimmer. Het zwembad kan bij aanschaf zelfs voor je gemonteerd worden. Steunpalen of betonnen funderingen zijn voor dit zwembad niet nodig als je een stevige ondergrond hebt. Dat maakt dit zwembad ook betaalbaar.

https://outathome.com/nl/zwembaden/inbouw-zwembad