Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Jaarrekening Word sbr

Iedere bedrijf moet een jaarrekening maken en dit gebeurd dan ook. De meeste maken gebruik van Word om de jaarrekening te maken. Sommige van deze bedrijven zijn ook verplicht om de jaarrekening aan te leveren bij een instantie en hiervoor maken ze vaak gebruik van jaarrekening Word sbr.

Financiële informatie delen over het internet

Wanneer ze de jaarrekening willen aanleveren moet dit natuurlijk op een veilige manier gebeuren. Tegenwoordig word alles digitaal verstuurd en instanties willen het dan ook digitaal ontvangen. Een veilige manier om dit te doen is met een sbr software. Sbr is veilig en direct te lezen. Het aanleveren van de jaarrekening wordt met sbr veilig en snel over het internet gedeeld.

Omzetten naar sbr

Alleen is de jaarrekening vaak in Word gemaakt en kan dus niet in deze indeling verstuurd worden. Dit is geen probleem want hiervoor gebruiken de bedrijven jaarrekening Word sbr. Met jaarrekening Word sbr kunnen ze de jaarrekening van Word omzetten naar sbr. Hiervoor moeten ze eerst de jaarrekening Word sbr software installeren. Daarna is het een kwestie van de juiste bestanden kiezen en laten omzetten. Dit is met een paar klikken van de muis gebeurd en het kan ook meteen opgestuurd worden.