Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Hét poetsbureau in West-Vlaanderen voor al uw schoonmaakklusjes

Heeft u interesse in een poetshulp uit West-Vlaanderen? Frando in Anzegem helpt u met veel plezier bij al uw schoonmaakklusjes. Het poetsbedrijf uit West-Vlaanderen staat bekend om zijn netheid en precisie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op de hulp van de gedreven medewerkers die zorgvuldig geselecteerd werden en een uitgebreide opleiding achter de rug hebben. U kunt er gerust op zijn dat het resultaat van de schoonmaakbeurt kraaknet zal zijn. U kunt steeds zelf kiezen of u het poetsbureau eenmalig laat komen of een meerdere keren. In dat laatste geval is het aan te raden om een periodiek contract af te sluiten. Op die manier krijgt u op regelmatige basis een poetshulp over de vloer. Als betaalmiddel kunt u bij Frando gebruikmaken van dienstencheques. In dat geval dient u per werkuur één cheque van negen euro in.

Bestel al uw poetsproducten via de webwinkel

Neemt u uw huis liever zelf onder handen? Het poetsbureau uit West-Vlaanderen heeft nu ook een handige webwinkel waar u een groot assortiment aan schoonmaakmiddelen kunt bestellen. Van borstels tot sponjes en van ladders tot droogrekken: u kunt kiezen uit een ruim gamma aan huishoudmateriaal. Als u grotere schoonmaakklusjes wilt verrichten, kunt u bij Frando ook machines huren. Denk maar aan tapijtreinigers, schuurmachines of hogedrukreinigers: laat weten welke machine u nodig heeft en ga aan de slag om uw huis of iets anders helemaal schoon te maken.

Neem contact op met het poetsbedrijf

Wenst u gebruik te make n van de diensten van het poetsbureau in West-Vlaanderen? Neem dan snel contact op met Frando en vindt de poetshulp die u nodig heeft. U kunt steeds een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u een zicht krijgt op het kostenplaatje. Bij het schoonmaakbedrijf in Anzegem komt u nooit voor verrassingen te staan. Vraag gerust meer informatie. Voor de gegevens neemt u best een kijkje op de website van Frando.

https://www.frando.be/