Alpi Blog
Image default
Bedrijven

DR Veggie

Tegenwoordig zijn we allemaal druk bezig, we hebben geen tijd voor niets. Je denkt dan ook niet altijd na over wat je eet. Soms heb je gewoon geen tijd of geen zin om uitgebreid eten te voorzien. Op die momenten zorg je er gewoon voor dat je hongergevoel verdwijnt. Meestal ben je dan geneigd om voor fastfood te kiezen. Af en toe fastfood kan niet zoveel kwaad, maar wanneer je dit te vaak doet zal je lichaam de gevolgen ervan dragen!

 

 

Hoe zorg je ervoor dat je gezond blijft?

Het is menselijk om niet altijd zin te hebben om uitgebreid te koken en om er soms eens gemakkelijk van af te willen komen. Toch zijn er manieren waarop je zelfs in drukke tijden ervoor kan zorgen dat je toch nog gezond blijft eten! Groenten en fruit zijn een belangrijk onderdeel in onze voeding. De vitaminen, vezels en mineralen die je uit groenten en fruit haalt zijn essentieel om goed te kunnen functioneren. Een goede manier om jouw lichaam van zijn dagelijks behoefte aan vitaminen en mineralen te voorzien is door het nuttigen van een groentesapje. Groentesapjes bevatten verschillende soorten groenten en zijn daarom een bom van vitaminen en mineralen. Je kan ze zelf maken op een dag dat je tijd hebt. Recepten zijn gemakkelijk te vinden en het is ook niet moeilijk om een heerlijk sapje te maken. Je kan het nadien in de koelkast bewaren, zodat je elke dag kunt genieten van je vers groentesapje!

 

Als je echt weinig tijd hebt kan je natuurlijk nog kiezen om een reeds gemaakt sapje in de winkel te kopen. Tijd mag dus geen enkel excuus meer zijn! Smoothies en sapjes zijn niet enkel héél gezond, maar ook lekker. Tegenwoordig bestaan er heel veel soorten waar je uit kan kiezen. Je zal er dus zeker een vinden die volledig naar je smaak is! Een echte aanrader is de spinazie smoothie. De spinazie smoothie zit boordevol ijzer, kalium en calcium en geeft je voldoende kracht om de dag te kunnen beginnen. De unieke smaak van deze gezonde smoothie laat je al snel naar meer verlangen!

https://drveggie.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een digitale handtekening

Vervelende muggen: What to do?

Je eigen inbouw zwembad