Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Deze winterdienst voorziet u van strooizout in Oost-Vlaanderen

Zoekt u een gespecialiseerde winterdienst die u kan voorzien van strooizout tijdens de wintermaanden, in Oost-Vlaanderen en Antwerpen, of elders in België? Dan kunt u tussen 1 november en 31 maart steeds beroep doen op Winter Services. Zij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren en strooien van zout, alsook het ruimen van sneeuw. Dit doen ze op eigen initiatief, door constant het weerbericht in de gaten te houden, maar ook op aanvraag komen ze langs. Zo kunt u hen inschakelen voor het ruimen en voorzien van strooizout op wegen, voetpaden, privéwegen, bedrijfsterreinen, parkings, enzovoort, in Oost-Vlaanderen en omgeving.

Bereid u voor op sneeuwval

Is er sneeuw en vorst aangekondigd en wilt u zich hierop voorbereiden? Dan is het belangrijk dat u de nodige maatregelen treft om uw veiligheid en die van uw werknemers of omgeving te garanderen. U wilt natuurlijk dat uw personeel veilig op het werk en weer thuis geraakt, zeker tijdens slechte weersomstandigheden. U heeft de keuze om de winterdienst in Oost-Vlaanderen in te schakelen om wegen en privéterreinen te komen bestrooien, maar u kunt hen ook strooizout laten leveren zodat u dit zelf kunt regelen. Op die manier heeft u ook een voorraad bij de hand indien het glad blijft en u de winterdienst niet telkens wilt laten langskomen. Wanneer u de strooidienst inschakelt om dit voor u te regelen hebt u wel de garantie dat uw wegen en terreinen op de meest doeltreffende manier bestrooid worden en dat dit volledig veilig is. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Maak daarom de verstandige keuze om preventief te strooien, zodat de gladheid geen kans krijgt om ongelukken te veroorzaken.

Schakel experts in

Winter Services staat steeds voor u klaar als winterdienst met een grote voorraad strooizout in Oost-Vlaanderen om u verder te helpen bij het ruimen van sneeuw of strooien van zout. Ook kunnen zij u voorzien van uw eigen voorraad strooizout, zodat u steeds voorbereid bent op hevige sneeuwval en vorst. Neem snel contact met hen op via www.winterservices.be om de mogelijkheden te bespreken.