Alpi Blog
Image default
Bedrijven

De voor- en nadelen van clip extensions

Extensions bestaan al duizenden jaren en worden al sinds 3.400 voor christus door de egypten gebruikt. In de loop van de jaren is het gebruik van extensions alleen maar gestegen en zijn extensions alleen maar verder ontwikkeld. Je hebt ondertussen wel meer dan 10 verschillende soorten extensions onder andere clip-in extensions. Extensions komen ook in allerlei verschillende soorten lengtes en kleuren. Zoals de naam eigenlijk al verklapt zijn clip-in extensions, extensions die je er in klipt en er ook weer uit  kan klippen. We gaan in dit artikel de voor- en nadelen bespreken van clip-in extensions zodat je weet of de extensions wel of niet bij jouw wensen past.

Voordelen

We beginnen met de voordelen van clip-in extensions. Je hebt met clip-in extensions zelf in de hand hoeveel volume en lengte je wilt creëren. Je kan de meerdere banen van de extensions plaatsen hoe jij het zelf wilt en zelf de hoeveelheid lengte en volume bepalen op deze manier. De clips zitten daarnaast ook stevig vast op je hoofd. Ondanks dat de extensions stevig op je hoofd zitten zijn ze nog steeds makkelijk om in en uit te doen. De extensions gaan ook lang mee omdat je ze niet hele dagen draagt of ook in de nacht. Je bent dus ook voordeliger uit doordat clip-in extensions relatief goedkoop zijn, je niet de hele tijd nieuwe extensions hoeft te kopen of te laten doen en de ene lange levensduur hebben.

Je kan kwalitatieve clip extensions kopen bij Hairextensions voordeel onder andere.

Nadelen

Clip-in extensions hebben dus erg veel voordelen maar er zijn ook een paar nadelen waar je rekening mee moet houden. Goede bevestiging van de extensions is erg belangrijk anders kunnen ze uitzakken. Het goed inzetten van de extension kost echter relatief veel tijd en moet je goed onder de knie krijgen. Clip-in extensions inzetten is dus zeker even oefenen wat ook tijd kost. Doordat de clips strak op je hoofd zitten kan het strak aanvoelen het kan dus ook lichte beschadiging aan je hoofdhuid veroorzaken. Clip-in extensions zijn ook niet aangeraden als je dun haar hebt. Met dun haar is het lastig om de matten van de extensions te verbergen.

Tips

Klinken clip-in extensions als iets voor jou? Dan zijn hier een aantal tips voor het gebruik van de extensions. Je kan de extensions krullen, stijlen en wassen. Het is wel belangrijk dat je de extensions niet te vaak wast. Let ook op of je synthetisch haar of echt haar hebt. Als de extensions van synthetisch haar zijn kan je het niet te vaak krullen of stijlen. Let ook op dat de temperatuur dan niet te hoog is, zo houdt je namelijk je extensions dan het langst mooi.