Alpi Blog
Image default
Bedrijven

De beste deals van België

 

Het is weer bijna zover, we zijn in de laatste maanden voor Black Friday in 2021! Vrijdag 26 november, deze dag is Black Friday in de meeste delen van de wereld. Op deze dag hebben diverse webwinkels veel grootschalige promotionele activiteiten. Ook zijn er diverse kortingen op producten in fysieke winkels. Daarom is Black Friday een goede dag voor shoppers, maar waar komt Black Friday vandaan?

 

Black Friday is de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten en Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november. De meeste medewerkers zijn die vrijdag vrij. Black Friday wordt tegenwoordig gezien als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Winkels adverteren veel in de blackweek en in de loop van de weken vooraf om mensen naar de winkels te lokken. In voorgaande jaren gingen sommige winkels al om 3 uur ’s nachts open omdat er buiten al een lange rij stond.

 

Speciale deals

Inmiddels doen meerdere grote en dure webwinkels mee aan Black Friday. Ook grote winkels als bol.com, Amazon, Krëfel en Fnac deden de afgelopen jaren mee aan Black Friday en deze winkels hebben een groot aantal kortingen op verschillende producten uitgevoerd. De Krëfel Black Friday deals van dit jaar zullen waarschijnlijk uniek zijn, omdat Krëfel zowel groot elektro verkoopt als bijvoorbeeld producten in de telefonie.

 

Dit jaar

Hoogstwaarschijnlijk wordt Black Friday 2021 net zo spectaculair als voorgaande jaren. Er worden enorme solden verwacht op allerlei producten van de grootste winkels in België. De meerderheid van de winkels beginnen al met deals in de aanlopende weken voor Black Friday. De deals beginnen echter pas in de black week (week van Black Friday) echt met fantastische deals te adverteren. Wees dus alert voor bepaalde deals en stel alvast van tevoren een verlanglijstje samen om geen uitgelichte deals te missen!