Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Een wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes volgen in Antwerpen

Als schoonheidsspecialiste is het heel belangrijk om geregeld opleidingen te volgen om zo je skills bij te schaven. Zo kan je steeds aan je klanten de beste service bieden, door bijvoorbeeld de nieuwste techniek voor wimperextensions onder de knie te hebben. Bij Treasury in Antwerpen kan je een wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes volgen. Deze opleiding zorgt ervoor dat je klanten mooie lange wimpers krijgen, zonder dat het onnatuurlijk oogt.

De voordelen van de one-by-one techniek voor wimpers

Er zijn veel voordelen verbonden aan de techniek van one-by-one wimperextensions. We sommen ze even voor je op.

–          Je krijgt mooie, volle wimpers met een natuurlijke uitstraling.

–          Dankzij deze extensions heb je geen wimperkruller, wimperverf of mascara meer nodig.

–          Het beschadigt de natuurlijke wimpers niet en is volledig pijnloos.

–          Je kan de lengte en dikte aanpassen aan jouw wensen.

–          De extensions zijn nagenoeg gewichtloos en je voelt ze niet zitten.

–          Je kan ermee zwemmen, douchen, of naar de sauna gaan zonder dat het effect vervaagt. Ook regen en tranen zijn geen gevaar voor deze extensions.

Het is dus echt een meerwaarde voor je klanten wanneer je beslist om deze wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes in Antwerpen te volgen. Uiteraard kan je er ook andere soorten opleidingen volgen. Wil je bijvoorbeeld graag leren de Russian volume-techniek voor wimperextensions aanleren? Dat kan ook bij hen.

Leer de kneepjes van de meesters in het vak

Heb jij interesse in deze leerrijke wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes in Antwerpen? Schrijf je dan in door contact op te nemen met deze schoonheidsspecialistes. Je vindt de contactinformatie op hun website. Aarzel ook niet om hen te contacteren in geval van vragen. Ze zijn er om je te helpen en dit doen ze met plezier! Wil je graag ook zelf wimperextensions laten zetten met deze techniek? Maak dan een afspraak via hun website.

https://www.treasury-antwerpen.be/