Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Leer je huid kennen in dit schoonheidssalon dicht bij Melle

Vind je het niet altijd even gemakkelijk om de juiste producten voor je huid te vinden? Dan is het misschien geen slecht idee om je huid eens volledig te laten analyseren door een schoonheidsspecialiste. Als je uit Melle komt, kan je onder andere terecht bij het schoonheidssalon Instituut Bellitzia in Merelbeke. Zij bekijken welk huidtype je hebt en geven je daarna persoonlijk advies. Ze zullen je ook enkele producten aanraden die je zal kunnen gebruiken om je huid te verbeteren.

Vind de producten die passen bij je huid

Het is uiteraard belangrijk dat je je huid optimaal verzorgd. Door je huid te laten analyseren bij dit professionele schoonheidssalon in de omgeving van Melle kom je te weten wat je huid exact nodig heeft. Zij selecteren enkele producten die passen bij je huidtype en die je zullen helpen bij de verzorging. Zo kan je zelf je huid ook thuis goed verzorgen. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om na de huidanalyse ook een huidverzorging bij Instituut Bellitzia in Merelbeke te boeken. Hun medewerkers raden er enkele aan en jij kan daarna kiezen welke je graag zou willen volgen. Je kan onder andere je dode huidcellen laten verwijderen, maar ook je gezicht laten herleven en rimpels laten verdwijnen. Ontdek al hun diensten op hun website of vraag naar meer raad.

Ga precies aan de slag met je huid

Wil je graag je huid beter leren kennen en aan de slag gaan met kwaliteitsvolle producten? Dan kan je best langskomen in dit schoonheidssalon in Merelbeke, naast Melle. Zij kijken hoe je huid er aan toe is en geven je daarna het gepaste advies. Dat gaat van de producten die je best kan gebruiken om je huid te verzorgen tot enkele behandelingen die je mogelijks bij hen kan volgen. Als je over een bepaalde behandeling nog enkele vragen hebt, dan kan je ook contact opnemen met dit schoonheidssalon bij Melle. Dit kan door telefonisch contact op te nemen. Daar kan je ook meteen een afspraak maken.

http://www.bellitzia.be/index.html