Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Een uitstekende plastisch chirurg uit Antwerpen

Als u op zoek bent naar een uitstekende chirurg uit Antwerpen, kunnen wij u de juiste specialist aanraden. Wij raden u aan eens langs te gaan bij Clinic B12, wat ons betreft dé beste plastisch chirurg van Antwerpen en omstreken. De artsen hebben verschillende specialisaties en hebben daardoor een brede kennis van heel wat verschillende takken van de plastische chirurgie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan esthetische chirurgie en reconstructieve chirurgie. Ze stellen hun expertise elke dag ter beschikking van mensen die op zoek zijn naar een specialist om hun borsten te laten vergroten of hun oogleden te liften en doen nog zo veel meer ingrepen. Bij Clinic B12 kan u terecht als u op zoek bent naar een chirurgische praktijk met een vertrouwelijke sfeer.

Uw borsten laten vergroten

U wordt als individu ontvangen en met veel zorg behandelt door een plastisch chirurg van deze praktijk in Antwerpen. Daarnaast krijgt u ook een persoonlijke begeleiding waarin veel aandacht gaat naar uw wensen. Of het nu is om uw borsten te laten vergroten of voor een andere ingreep: deze chirurgen voeren uw behandeling verzorgd en met veel oog voor detail uit. Bij het vergroten van uw borsten plaatsen ze een prothese achter uw borstspier. Zo wordt het volume van uw borsten vergroot. Dit gebeurt met een kleine snede, die onder de oksel of de borst kan gezet worden, of onder de tepel. U kan zelf de vorm van de prothese kiezen en ook bijvoorbeeld de inhoud van de implantaten en de oppervlakte ervan.

Plastische chirurgie van de bovenste plank

Om uw borsten te laten vergroten, kiest u een betrouwbare plastisch chirurg in Antwerpen. Die vindt u bij Clinic 12B. Met een uitgebreide begeleiding en opvolging, zowel vooraf als na de operatie, zit u goed bij deze specialisten. U krijgt alle info die u nodig hebt vooraf en kunt zo zelf een goed onderbouwde keuze maken. U bent bij deze kenners in goede handen.