Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Een liquid facelift ondergaan

Er zijn heel veel operaties, correcties en behandelingen te ondergaan die jouw gezicht jonger kunnen laten lijken. Dit kan bij een cosmetisch chirurg die er heel veel van afweet.  Een botox behandeling, een ooglidcorrectie of een facelift kunnen ervoor zorgen dat jouw huid er jonger uitziet dan voorheen. De meest ingrijpende operatie is toch nog steeds wel de facelift. Een facelift is een operatie waarbij de veroudering van de huid wordt tegengegaan, maar is erg ingrijpend voor het gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van scherpe messen en scalpels en dit kan hele nare littekens in het gezicht opleveren. Er zit dus best wel een risico aan om zo’n operatie te ondergaan en er kunnen complicaties optreden. Er zijn nieuwe methoden ontwikkelt om een facelift met minder risico uit te kunnen voeren. Dit wordt een liquid facelift genoemd en is een ingreep die nu erg populair is.

Een liquid facelift is dus een veilige, maar wel tijdelijke oplossing voor het tegengaan van huid veroudering in het gezicht. Met een liquid facelift hoeft er geen operatie worden te ondergaan en zal je weinig tot geen kans op littekens hebben. Dit is natuurlijk een erg mooie ontwikkeling en zorgt ervoor dat er minder risico’s en minder complicaties kunnen optreden tijdens zo’n faceliftoperatie. Liquid facelift prijzen  liggen meestal wel gelijkwaardig aan elkaar, maar het is van belang om de best mogelijke kliniek te vinden die jou het beste advies kan geven en ook natuurlijk de beste ingreep kan uitvoeren bij jou.

Er zijn natuurlijk veel verschillende klinieken binnen de branche van cosmetische chirurgie die deze diensten aanbieden. Botox Rotterdam is erg goed in bestrijding van rimpels, maar ook in allerlei andere soort behandelingen binnen deze sector, zoals bijvoorbeeld de liquid facelift. Botox behandelingen zijn wel behandelingen die je vaker moet doen om het gewenste resultaat te behouden. Er bestaat een vorm van een liquid facelift die gebruik maakt van botox, daarom is het ook een tijdelijke oplossing. Kies daarom een kliniek waar je je fijn bij voelt en waar je graag vaker zou willen terugkomen!

http://injectableklinieken.nl/