Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Zo ben je van je hoofdpijn af

Je hebt de hele week gewerkt. En je komt net thuis en je bent klaar om eindelijk aan je weekend te gaan beginnen. Maar dan komt de hoofdpijn weer aanzetten. Veel mensen hebben last van hoofdpijn alleen de oorzaak hiervan is vaak heel lastig te vinden. Er zijn namelijk verschillende aspecten die kunnen leiden tot hoofdpijn. Het is daarom van belang om goed te onderzoeken of er een patroon in te vinden is. Vaak wordt er aangeraden om goed aan te geven wanneer de hoofdpijn is komen opzetten en wat er op de desbetreffende dag is gebeurd en wat je alleemaal hebt gegeten en drinken.

Vaak is hoofdpijn een teken dat je te weinig hebt gedronken. Te weinig water drinken in combinatie met een hoge koffie inname kan leiden tot hoofdpijn. Hierbij is het van belang om goed op de koffie inname te letten en deze zonnodig te minderen en meer water te gaan drinken. Soms kan het ook een teken van koorts of griep zijn. Vaak gaat dit gepaard met een verkoudheid. Daarnaast hebben mensen die vaak niet zo goed kunnen zien ook last van hoofdpijn. Het is daarom ook verstandig om de ogen te checken wanneer je last hebt van aanhoudende hoofdpijn. Ook kan het een teken van zuurstof te kort zijn. Het is hierbij van belang om regelmatig de ramen in je huis open te zetten.

De hoofdpijn zou ook iets veel ergers kunnen betekenen. Zoals een migraine. Dit is een chronische heftige hoofdpijn. Als dit het geval is, moet er worden gekeken waarmee de hoofdpijn kan worden tegen gegaan. Vaak helpt botox tegen migraine. Dit is een middel dat steeds vaker wordt gebruikt. Migraine en Botox zijn wellicht een combinatie die je niet vaak hebt gehoord, maar wel steeds vaker wordt toegepast.

http://faceland.nl/