Alpi Blog
Image default
Architectuur

Een alarmsysteem dat past in iedere woning

Voor het verbeteren van je inbraakbeveiliging zijn er heel wat alarmsystemen verkrijgbaar. Ieder alarmsysteem heeft zo zijn voor – en nadelen. Als je echter op zoek bent naar een betrouwbaar alarmsysteem dat perfect past in iedere woning dan zou ik voor het Jablotron alarmsysteem kiezen. Of iets specifieker te zijn, zou ik dan voor het Jablotron 100 alarmsysteem kiezen.

Bij het Jablotron 100 alarmsysteem hebben de designers echt hun best gedaan om tot een mooi design te komen. Dit gebruiksvriendelijk inbraakalarm past perfect in iedere woning. In het bijzonder de buitensirene en het bedieningspaneel zijn echte voorbeelden van een prachtig design.

Het bedieningspaneel koppelt een wondermooi design aan gebruiksgemak. Dit is waar een goede designer rekening mee moet houden. Het ding moet er niet alleen netjes uitzien maar daarnaast moet het ook nog eens eenvoudig zijn in gebruik. Het bedieningspaneel werkt volgens het ‘rode lichten principe’. Als de lechtjes van het bedieningspaneel op groen staan, kan je makkelijk passeren want het alarmsysteem is dan niet aangeschakeld. Als de lichtjes van het alarmsysteem op rood staan dan is het alarmsysteem aangeschakeld en moet je de lichtjes via het ingeven van de code (of door het gebruiken van de badge) eerst terug op groen zetten alvorens je verder kunt lopen in de woning. Net zoals bij de ‘rode lichten’ moet je wachten tot de lichten op groen staan alvorens je kan doorlopen.

Het laatste nieuwe van het Jablotron 100 alarmsysteem zijn de design-line detectoren. Deze detectoren kan je inbouwen in een wand. Ze zien er eerder uit als stijlvolle ingebouwde wandspotjes. Deze detectoren passen perfect in een strakke woning maar even goed in een woning die ontworpen is in een warme scandinavische stijl.

Naast een strak en functioneel design is het natuurlijk in eerste plaats nog steeds belangrijk dat een alarmsysteem uiterst betrouwbaar is. Onder een betrouwbaar inbraakalarm verstaan wij een alarmsysteem dat enkel alarm geeft wanneer er zich onbevoegden bevinden in je woning of pand. Het is met andere woorden een alarmsysteem dat nooit een vals alarm geeft. Met het Jablotron 100 inbraakalarm kan je op je beide oren slapen. Dit alarmsysteem zal enkel in actie treden als het echt nodig is. Zo weet je meteen dat het menens is als je hiervan een melding krijgt. Je krijgt meldingen via een SMS (er kunnen tot 50 gsm nummer in het systeem worden geprogrammeerd) en via de app krijg je ook nog meldingen.

Als je je veiligheid wil verhogen en niet wil inboeten in design en kwaliteit, investeer dan vandaag nog in het Jablotron 100 alarmsysteem.

https://www.stopdedief.be/jablotron-alarmsysteem/

Gerelateerde artikelen

Maak uw eigen gepersonaliseerde telefoonhoesje

Jouw nieuwe kantoor te huur in Antwerpen?

Dit zijn de grootste oorzaken van lekkages