Alpi Blog
Image default
Adverteren

iPhone scherm herstellen

U heeft helaas uw iPhone van uw bureau laten vallen, en nu ligt het glas aan scherven. Of er is een knop afgebroken o.i.d. Heel vervelend, net op het ogenblik dat het u totaal niet uitkomt dat u niet online bent, gebeuren dit soort pechmomenten. U bent zeker niet de enige iPhone bezitter die dit overkomt. Bij de vestigingen van New Phone Repair staan dagelijks klanten met dit soort ongeluksverhalen. En onze technici zijn hierop helemaal ingespeeld. Voor het herstellen van uw iPhone scherm kom dan naar Gent

Onze monteurs kunnen voor u a la minute een iPhone reparatie uitvoeren. Zij zijn gespecialiseerd in alle soorten iPhone reparaties. Ongeacht waar het defect aan uw iPhone zit.  

Als u spontaan, zonder eerst een afspraak te maken, in een van onze bedrijven komt met uw defecte iPhone, maken zij uw iPhone open en diagnosticeren zij de schade. Zij leggen u uit wat het prijskaartje en de wachttijd wordt van uw iPhone reparatie. Daarna is het aan u waar u akkoord mee gaat. De klant heeft nog altijd bij New Phone Repair het laatste woord of de iPhone reparatie wel/niet uitgevoerd wordt.